​Ak Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider, beraberinde Nevşehir İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün ve AK Parti Gülşehir İlçe Başkanı Kürşat Koç ile birlikte Ovaören Köyünde devam eden alt yapı ve kanalizasyon çalışmalarını yerinde inceledi.

Nevşehir'in Gülşehir ilçesine bağlı Ovaören köyünde Köy muhtarı ve Köylüler tarafından karşılanan Milletvekili Ebubekir Gizligider devam eden alt yapı ve kanalizyon çalışmalarını yerinde inceledi.

Ovaören Köyü muhtarı Servet Gencer köylerine yapılan hizmetten ve ziyaretinden dolayı Milletvekili Ebubekir Gizligider'e teşekkür etti. Kanalizasyon çalışmalarını yerinde inceleyen Gizligider'e, İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün Nevşehir İl Özel İdaresi tarafından, İller Bankasından gelen hibe ödeneği ile yapımına başlanan Ovaören Köyü altyapısıyla Kanalizasyon çalışmaları ile ilgili bilgi verdi.

Ak Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider ve beraberinde ki heyet daha sonra Ovaören köyünde vatandaşlar buluştu.

Köy kahvesinde vatandaşlar bir araya gelen Gizligider, 15 Temmuz´da yaşanan Fethullahçı Terör Örgütü´nün hain darbe girişimine Nevşehir halkının topyekün en iyi şekilde cevap verdiğini ve ülkesine sahip çıktığını kaydetti.

Gizligider, 15 Temmuz´dan bu yana Devletine ve milli iradeye sahip çıkma konusunda emeği geçen herkese teşekkür etti.

​Ak Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider, "Biz bu mukaddes yola, Başta Başkomutanımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Genel Başkanım Başbakanım Binali Yıldırım'ın liderliğinde 2023 ve 2071 ün hayalleri ile, Güçlü, Milli ve Yeni Türkiye Hedefleriyle, bu dava için gerekirse başımızı koyarak halkımızın hizmetkarı olarak çıktık. Kim yada kimler Ne yaparlarsa yapsınlar, bizi bu hedeflerimizden asla alı koyamayacaklar.  Biz önce Allah'a sonra Milletimize hesep veririz. Tüm Vekil arkadaşlarım ve teşkilatımız olarak, aralıksız rotamızdan şaşmaksızın hizmetlerimize devam ediyoruz. Bu manada hem Ovaörenli hemşehrilerimle bir kez daha kucaklaşmak, hem Demokrasi ve İstikal nöbetlerindeki duruşunuz ve desteklerinize teşekkür etmek, hemde yürütülen çalışmaları yerinde görmek için burdayız" dedi.

Gizligider, Ovaören'de kanalizasyon ve altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından, üst yapıyla ilgili yapılması planlanan yol yapım çalışmaları hakkında da vatandaşlara bilgi verdi.

Milletvekili Gizligider, burada yaptığı konuşmasının devamında şunları ifade etti;

AK Parti iktidarları döneminde Nevşehir'in yatırım, hizmet ve destek almaya başladığını belirterek, kentin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişim için her işin takipçisi olduklarını söyledi.

Ak Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider,  Nevşehir'in yatırım ve hizmetlere AK Parti ile kavuştuğunu söyledi. Ak Parti’nin 2001’de kurulduğunu ve 2002’de tek başına iktidar olduğunu hatırlatan Milletvekili Gizligider, Ak Parti’ye en büyük desteği veren illerin başında gelen Nevşehir'in geçen 14 yıllık süreçte büyük yatırımlarla Hizmet ve destek aldığını aktardı.

AK Parti ile  bütün ülkenin geliştiğini, bununla birlikte Nevşehir'in de geliştiğini ifade eden Gizligider, “AK Parti iktidarı döneminde Nevşehir'e yapılan hizmetler katlayarak artmıştır. Başta sağlık, milli eğitim, ulaşımda çok büyük gelişmeler yaşanmıştır, ve halen çok sayıda yatırımlar devam etmektedir. Bu yatırım ve hizmetlerin yakın takipçisiyiz. Hızla tamamlanarak hizmete girmesi, halkımızın istifade etmesi için gayret gösteriyoruz’ açıklamasını yaptı.

​Ak Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider, burada vatandaşların hem çayını içti hemde Ovaörenlilerin sorunlarını dinledi.