AK Parti Milletvekili Av. Ebubekir Gizligider ,yayınladığı mesajda “Sevgili öğrenciler, 15 Mart 2015 Pazar günü yapılacak Yükseköğretime Geçiş Sınavına (YGS) girecek olan öğrencilere bir mesaj yayınlayarak başarılar diledi.

AK Parti Nevşehir Av. Ebubekir Gizligider,15 Mart 2015 Pazar günü yapılacak Yükseköğretime Geçiş Sınavına  (YGS) girecek olan öğrencilere bir mesaj yayınlayarak başarılar diledi.

Milletvekili GİZLİGİDER: “ Eğitim öğretim hayatına Yüksek Öğretimde devam edebilmek için lise son sınıfta okuyan veya liseden mezun olup da daha önce bir Yüksek Öğretim Kurumuna yerleşemeyen öğrencilerimize Pazar günü girecekleri YGS’ de başarılar diliyorum.” Dedi.

Sınava girecek öğrencilere ve ailelerine iyi dilek ve temennilerini ileten Gizligider, sözlerine şu şekilde devam etti:

“Üniversiteye girişin ilk adımı olan ve milyonlarca insanı ilgilendiren bu sınav, hayati derecede olmasa da hem öğrencilerimizin hem de velilerinin hayatında önemli bir yere sahip. Umutların bağlandığı, beklentilerin üst seviyelere ulaştığı bir sınav olma özelliği taşıyor. Uzun ve yoğun bir çalışma süreci geçiren öğrencilerimizin emeklerinin boşa gitmemesi ve başarılı olmaları, tabi ailelerinin de beklentilerinin karşılık bulması hepimizin arzusudur.  Öğrencilerimiz bu ve bundan sonra girecekleri sınav için mutlaka işinin uzmanı kişi ve kurumlardan, okullardaki öğretmenlerinden gerekli rehberlik hizmetlerini ve desteği almışlardır. Ben öğrencilerimizden aldıkları rehberlik ve destek doğrultusunda gerekli hususlara dikkat etmelerini istiyorum. Bir kez daha hem ülke genelinde hem de Nevşehir'de sınava girecek tüm öğrencilere başarılar diliyorum. Huzurlu bir ortamda sınav geçirmelerini temenni ediyorum 


Gizligider “14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla da bir mesaj yayımladı."

Ak Parti Nevşehir Milletvekili Gizligider, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Gizligider mesajında, “sağlıklı yaşamak her insanın temel hakkıdır. Sağlıklı bir toplum aynı zamanda mutlu ve huzurludur. İnsanların daha sağlıklı, daha mutlu yaşam sürmesine hizmet etmeyi amaçlayan tıp bilimi, geçmişten gelen tüm birikimleri de kullanarak sürekli ilerleme içinde olmuştur.

İnsanların sağlıklı bir hayat sürmesi için, Türk Tıp camiası da yaşanan hızlı gelişmelerin dışında kalmayarak üstün çabalarla Tıp Biliminin ilerlemelere katkıda bulunmaktadır.

Ayrıca, sosyal devlet anlayışının en önemli özelliklerinden birisi de, tüm vatandaşlara, zamanında ve yeterli sağlık hizmetinin sunulması ön planda yer almaktadır.

AK Parti hükümetleri olarak Vatandaşlarımızın sağlık hizmetlerine ulaşmasının önündeki engelleri bir bir kaldırıyor, sağlık hizmetlerinin iyileştirilmesi, geliştirilmesi ve sağlık sektörümüzün bütün sorunlarının çözülmesi için çalışıyoruz.

Bu unsurlarının temelinde değerli sağlık çalışanlarımız gelmektedir. Bu kutsal görevi icra eden fedakar sağlık çalışanları belki de en kutsal görevi yapmaktadırlar.

Özveriyle çalışan ve sağlık hizmetlerinin ülkemizde en üst seviyeye çıkarılması için gayret gösteren doktorlarımızın ve tüm sağlık çalışanlarımızın Tıp Bayramını kutlar, selamlarımı sunarım” dedi.