Milletvekili Gizligider'in, çocuk sevgisi!...

Çocuklara özel önem veren Milletvekili Gizligider, düzenlediği tüm ziyaretlerde karşılaştığı çocuklarla ayrı ayrı ilgilenerek çocuklara olan sevgisini her zaman olduğu gibi belli ediyor. Her fırsatta çocukların geleceğin teminatı olduğunu belirten Gizligider, “Çocuklarımız geleceğimizdir. Çocuklar bir milletin geleceğidir. Çocuklar yeryüzü çiçekleridir. Onlar gönlün neşesi, kalbin meyvesidir. Hayat onlarla tatlı ve huzurludur. Gece gündüz demeden onlar için çalışıyoruz. O yüzden AK Parti hükümeti olarak Eğitime çok büyük harcamalar yaptık. Şükürler olsun ki gelinen noktada Artık anne ve babalar çocuğumu nasıl okuturum diye düşünmüyor” dedi.


AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider çocuklara karşı duyduğu sevgiyi, Peygamber Efendimiz(SAV)’dan örnek aldığını, bu nedenle çocukları çok sevdiğini söyledi.


Milletvekilliği dolaysıyla, zamanın önemli bir kısmını halkla geçirdiğini belirten Gizligider, gerek Nevşehir İl, İlçe, Belde ve Köylere yaptığı ziyaretlerde, gerekse sokak ve caddelerde aileleriyle birlikte rastladığı çocukları her fırsatta sevdiğini, onlarla sohbet edip, büyüyünce hedeflerini sorduğunu söyleyerek;“Türkiye'mizin geleceği olan çocuklarımız ile genç nesilleri sevmek, onları koruyup gözetlemek hepimizin görevidir”dedi. 

Daha çok küçük yaşlardayken Siyasete büyük ilgi duyduğunu dile getiren Gizligider, Okul yıllarında soranlara büyüyünce Siyasetçi olacağımı söylerdim Allaha binlece şükür olsun ki bu hayalim gerçeğe dönüştü şimdi ise bu hayalim Halkımıza en güzel hizmet sunabimek ve bu düşünceyle gecemizi gündüzümüze katarak çalıştığını belirtti.

Nevşehir ve ülkemize hizmet etmek onur ve şerefine daha Türkiye Siyaset anlayışına göre genç denebilecek yaşlarda nail olduğunu dile geiren Gizligider,Tüm ülkemiz gençlerinede Ülke yönetimine ortak olmak için bende varım cesaretinde bulunmalarını tavsiye ederek, - Bir anlamda Genç Siyasetçi misyonunuda üstlenen biri olarak Tüm genç kardeşlerimize Siyasete girmeleri çağrısında bulundu.Bu bağlamda öncelikle Kendilerine güvenen Başta Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan a  ve Nevşehir halkınada sonsuz teşekkür ediyorum diyen Gizligider, Bize güvenerek her zaman yanımızda olan ve destek veren herkese bir kez daha teşekkür ediyorum Allah mahçup etmesin dedi... 

Ülke ve Memleketimiz dolayısıyla Milletimize en güzel Hizmetleri yerine getirmek adına Yoğun mesai harcadıklarını bundan yanada büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Gizligider, iki çocuk babası olarak evlatları Hüseyin Kerem ve Emir Tuna ya olan özlem ve 
sevgimi ziyaretlerimiz sırasında karşılaştığımız çocukları severek giderdiğini söyledi.



"Hepsi Bizim Çocuklarımız... Onlar Bizim En Büyük Teminatımız ve Değerimiz..."
Onlar bizim yarınımız umudummuz geleceğimiz diyen Gizligider, Anne ve babalara da seslenerek hepimiz evlatlarımıza en güzel eğitimi ve kültürü vererek Onları Ailesine ülkesine  milletine hayırlı evlatlar olarak yetiştirmeliyiz mesajı verdi.

Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ın, Çocuklara olan büyük sevgisini de hatırlatan Gizligider,
Günahsız yavrularımız çocuklarımızın en büyük ihtiyacı olan sevgiye mutlaka karşılık vermek onları sevgimizle büyütüp Allah korkusuyla Eğitimli bir şekilde yetiştirmeliyiz dedi.

İşte Gizligider'in şimdiye kadar hiç görmediğiniz o  resimleri...





Son dakika  fibhaber.com,Nevşehir haberleri, Nevşehir NEVŞEHİR nevşehir Nevsehir NEVSEHIR nevsehir.


Ebubekir Gizligider Kimdir Gelin kendisini birde biyografisiyle tekrar tanıyalım...

1979 yılında Nevşehir’de doğdu, Feyza GİZLİGİDER ile evli, Hüseyin Kerem ve Emir Tuna isimlerinde iki erkek çocuğu bulunmaktadır. Eğitim hayatı Atatürk İlkokulu ile başlar, ardından Nevşehir Anadolu Lisesi’nde orta öğrenimini tamamlar ve 1997 yılında girdiği Gazi Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden 2001 yılında mezun olur. Ak Parti’nin Nevşehir’de kuruluşundan beri parti bünyesinde çalışmalara katıldı. Önce gençlik kolları siyasi ve hukuki işler başkanlığı, ardından 2004 – 2006 yılları arasında ise Ak Parti Gençlik Kolları Nevşehir İl Başkanlığı ve beraberinde, Ak Parti İl Yönetim ve Yürütme Kurulu üyeliklerinde bulundu.

Bu dönemde Kapadokya Çevre ve Kalkınma Derneği, Nevşehir İnsan Haklarını Koruma Derneği gibi derneklerin kuruculuğunu yaptı. Parti faaliyetleri takdir topladı ve 2006 yılında yapılan Nevşehir Merkez İlçe seçimine geniş bir katılımla aday olarak gösterildi. 2006 yılında bir süredir bekleyen askerlik hizmetini ifa etmek için aktif siyasete ara verdi. Bingöl 49. Motorlu Piyade Tugay Komutanlığı bünyesinde hukuk danışmanı olarak askerlik hizmetini tamamladı. Birçok sivil platformda yer alan ve halen başta Ak Parti, Nevşehir Genç İş Adamları Derneği ve Nevşehir Barosu üyesi olan Av. Ebubekir GİZLİGİDER 2002 yılından bugüne Nevşehir Barosuna kayıtlı olarak serbest avukatlık yaptı.

2011 genel seçimlerinde aday olan Gizligider, TBMM 24. Dönem Milletvekili olarak meclise girdi. 24. Dönem AB Komisyonu ve Türkiye-AB Karma Parlamento Komisyonu Üyesi olan Gizligider aynı zamanda Türkiye Bangladeş Dostluk Grubu başkanlığınu yürütmektedir.