Gazi Meclis’imizin kuruluşunun 99. yıl dönümü vesilesiyle TBMM Başkanı Mustafa ŞENTOP’a Tebriklerini ileten AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel MENEKŞE, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla kutlama mesaj yayımladı.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe; " Büyüyen, Gelişen ve Güçlenen Türkiye’nin emanetçileri yarınlarımızın sahipleri olan başta aziz şehitlerimizin ve gazilerimizin çocukları olmak üzere, Tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun. “Siz varsınız diye biz varız” dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili ve TBMM Milli Savunma Komisyonu Üyesi Yücel Menekşe, mesajında şunları kaydetti: “23 Nisan 1920 tarihi, sadece TBMM’nin açılış tarihi değil, aynı zamanda ‘Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir” ilkesine dayalı, demokratik zemin üzerinde yükselen Cumhuriyetimizin temellerinin atıldığı gündür.

Milletimizin birliği ve beraberliğine kastedildiği bu günlerde, her türlü kirli oyun karşısında milletçe omuz omuza verebilmenin gururunu bir kez daha yaşıyoruz. Geleceğimizin teminatı sevgili çocuklarımıza daha aydınlık ve umut dolu yarınlar bırakabilmek için yapılması gereken ve sergilenen fedakârlıkların bilincindeyiz.

Cumhuriyetimizin 100. kuruluş yıl dönümü olan 2023’e doğru yaklaşırken 2023 vizyonumuzu hayata geçirmek için durmadan koştuğumuz bu yolda çocuklarımızın gülen yüzü, umutları ve hayalleri bize güç vermektedir.

Bu vesileyle, şehrimizin, ülkemizin ve dünyamızın geleceğinin çocuklarımızın gözleri gibi parlak ve ışıltılı olmasını diliyorum.

İnanıyorum ki, bugünün çocukları, ileride çok daha müreffeh bir Türkiye’yi inşa edecek, dünya barışına önemli katkılar sağlayacaklardır.

Bugünü çocuklara armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına şükranlarımı sunuyor, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın bütün dünya çocuklarına mutluluk, huzur ve kardeşlik  getirmesini diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum. “