AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe, AK Parti Gülşehir Belediye Başkan Adayı Av. Fatih Çiftci, AK Parti Gülşehir İlçe Başkanı Erkan Çiftci ve ilçe teşkilatı yöneticileri ile birlikte 31 Mart Yerel Seçim çalışmaları kapsamında Gülşehir ilçesine bağlı Tuzköy mahallesinde esnafları ziyaret etti.

Tuzköylü Esnaf ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe, 31 Mart'taki yerel seçimlerinde Belediye Başkan Adayı Av. Fatih Çiftci için destek istedi.

Esnaf ziyaretlerinin ardından Tuzköylü vatandaşlarla bir araya gelen Milletvekili Menekşe, vatandaşlara 31 Mart Yerel seçimlerinin önemini anlattı, AK Parti Hükümetinin Nevşehir, Gülşehir ve Türkiye için yatırımlar ve çalışmaları hakkında bilgi verdi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe burada yaptığı konuşmada; "Gülşehir-Tuzköy mahallemizde vatandaşlarımızla bir araya gelerek, ilçe Belediye Başkan adayımız Fatih Çiftci ile birlikte sıkmadık, el girilmedik gönül kalmayana kadar durmadan, yorulmadan Tevazu Samimiyet Gayretle Gülşehir’i hak ettiği AK Belediyeciliğe kavuşturacağız İnşallah." dedi.

Gülşehir'de Tuzköylüler Menekşe ve Çiftci'yi bağrına bastı...

Gülşehir'in hak ettiği hizmetleri alması için 31 Mart yerel seçimlerde tüm Tuzköylü vatandaşların desteğini beklediklerini ifade eden Milletvekili Menekşe, parti olarak sıkılmadık el, çalmadık kapı, dokunmadıkları gönül bırakmayacaklarını belirtti.

Çok çalışacaklarını ve Gülşehir'i yeniden AK belediyecilik ile tanıştıracaklarını anlatan Menekşe, "Bu seçimde küslük, ayrılık gayrılık yapmamamız gerekiyor. 15. başarımızı yerel seçimlerde taçlandırmak istiyoruz. AK Parti çok tecrübeli bir partidir. Dünyada hizmet anlamında en iyi partidir. Bizde bu nedenle tüm ilimizin, ilçelerimizin gerektiği hizmetleri almasını istiyoruz. 31 Mart yerel seçimleri ülkemiz için çok önemli. Bu seçimi tüm dünya takip ediyor. Türkiye'ye zarar vermek isteyenler her zaman pusuda bekliyor. Biz bu seçimde aynı zamanda tüm dünyaya da gücümüzü göstermiş olacağız" diye konuştu.

Gerek biz AK Parti hükümeti olarak gerekse tüm aziz Milletimiz olarak "Başarıdan başka şansımız yok" diyerek konuşmasını sürdüren Menekşe, ülkemiz üzerinde oynanan oyunları hepimiz çok iyi okumalıyız. Bugün 15 Temmuz'da yaşananları unutabilirmiyiz? Yine üzerimize gönderdikleri Fetö, PKK/PYD/YPG terör örgütleriylede amaçlarına ulaşamadılar, başaramadılar, başaramayacaklar. Ülkemizi hiçbir konuda dize getiremeyenlerin son kozları olarak başlattıkları "ekonomik savaş" ı da hala hazırda yaşıyoruz. Ama unuttukları çok önemli bir konu var. Bu yüce Millet daha önce olduğu gibi şimdide üzerine düşeni yaparak n güzel cevabı verecektir. Bu vesile ile, Aziz milletin uyanışının ve şahlanışının lideri, Ümmetin umudu; Mazlumların Gür Sesi, Suskun Dünyanın Hür Sesi, Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız ve Başkomutan Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a Allah uzun ömür versin.

Gece gündüz demeden Türkiye'nin güçlenmesi ve büyümesi için çalışan Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve AK Kadroların, siz vatandaşlarımızın destek, dua ve teveccühleri ile birlikte  bu seçimlerde de başarılı olacağına gönülden inandığını sözlerine ekledi.

Daha sonra Tuzköylü bir hayırseverin öğle yemeği davetine katılan Milletvekili Menekşe; "Gülşehir Tuzköy mahallemizdeyiz. 31 Mart’ta Gülşehir hakettiği Belediyeciliğe kavuşacak. Gönül Belediyeciliği ile Gülşehir kazanacak, Nevşehir kazanacak, büyüyen ve gelişen Türkiye kazanacak inşallah. " dedi.

Menekşe: "Ekmekten sonra eğitim, bir milletin en büyük ihtiyacı..."

Yemek sonrası vatandaşların sıkıntılarını da dinleyen Menekşe, gösterilen ilgi ve destekten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi ardından da Tuzköy İlkokulu'nu ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Okul Müdürü ve öğretmenleriyle görüşen Menekşe, öğrencilerle de sohbet etti.

Ziyarete ilişkin açıklamada bulunan Menekşe; “Gülşehir-Tuzköy mahallemizde ilçe Belediye Başkan adayımız Fatih Çiftci ile birlikte Tuzköy İlkokulumuzda öğrencilerimiz, eğitimcilerimiz ve velilerimizle bir araya gelerek okulumuz hakkında istişarelerde bulunduk. "Ekmekten sonra eğitim, bir milletin en büyük ihtiyacı” diyeni hayırla analım. Okul yönetimine teşekkür ediyorum” dedi.

AK Parti Gülşehir Belediye Başkan adayı Av. Fatih Çiftci ise, "AK Parti Nevşehir Milletvekilimiz Sayın Yücel Menekşe ile birlikte Tuzköy mahallemizi ziyaret ettik. Tuzköy mahallemizde Hazım Avcı'nın yemeğine katıldık, okulumuzu ziyaret edip öğretmen, öğrenci ve velilerimizle sohbet ettik. El ele, gönül gönüle aşk ile Tuzköy için yapacağımız çok şey var" dedi. 
 

Tuzköylü vatandaşlarda Vekil ziyaretinden memnun olduklarını söyleyerek, ziyaretlerinden dolayı Milletvekili Menekşe'ye teşekkür ettiler, Gülşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Çiftci'ye de başarı dileğinde bulundular.