AK Parti Nevşehir Milletvekili ve TBMM Milli Savunma Komisyonu Üyesi Yücel Menekşe 31 Mart Yerel Seçim çalışmaları kapsamında Ürgüp ve köylerini ziyaret ederek destek istediler.

İlk olarak Ürgüp merkezde KYK Kız yurdunu ziyaret eden Milletvekili Menekşe: "‪Ürgüp KYK kız öğrenci yurdumuzu ziyaret ederek yurdumuz yöneticileri ve çalışanları ile 31 Mart seçim sürecinin değerlendirilmelerinde bulunduk. Çok şükür Ürgüp’lü hemşehrilerimiz Ak Belediyeciliğe Devam diyor." dedi.‬

Milletvekili Menekşe'den Ürgüp Köylerine Çıkarma

AK Parti Nevşehir Milletvekili ve TBMM Milli Savunma Komisyonu Üyesi Yücel Menekşe, İl Genel Meclis Üyeleri ile birlikte Ürgüp ilçesine bağlı İbrahimpaşa Mustafapaşa, Başdere, Akçaören ve Yeşilöz köylerini ziyaret ederek 31 Mart seçimleri için vatandaşlardan AK Parti İl Genel Meclis üyeleri adaylarına destek istedi.

AK Parti Ürgüp İlçe Başkanı Ali Özer ve Ürgüp Belediye Başkan adayı Mehmet Aktürk'ünde eşlik ettiği ziyaretlerde ayrı ayrı yapılan kamu yatırımları ve köylerin sorunları ile ilgili bilgi alan Milletvekili Menekşe, "Vatandaşlarımızın sorunlarını çözerek aramızdaki gönül köprüsünü daha da sağlamlaştırmak için buradayız" dedi.

İbrahimpaşa ve Mustafapaşa'dan Tam Destek...

Her seçimde AK Partiyi yalnız bırakmayarak  yoğun destek veren İbrahimpaşa ve Mustafapaşa Köyünde ilk toplantısını gerçekleştiren AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe ve beraberindeki heyet, 31 Mart Mahalli İdareler Genel seçimlerinde hizmetlerin devamı için yeniden destek istediler.

Menekşe: "Ürgüp İbrahimpaşa ve Mustafapaşa köylerimizdeyiz. İlçe Başkanımız Ali Özer Belediye Başkan adayımız Mehmet Aktürk İl Genel Meclisi üyelerimiz Mevlüt Çakır, Gökhan Bile ve Bünyamin Şahin ile birlikte hemşehrilerimizle Tevazu Samimiyet ve Gayretle kucaklaşmaya devam ediyoruz" dedi.‬

AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe köy sakinlerine yaptığı konuşmalarda bu güne kadar sizlerin desteği ile yüzümüz ak olarak, sizlerden aldığımız güç ile Nevşehir için, Ürgüp için ve köylerimiz için çalışmaktayız. Nevşehir'in tüm köylerine hizmet etmek için yoğun bir şekilde çalışmaktayız. Köyümüzün sorunlarını çözmek için elimizden geleni yapıyoruz. AK Parti “Önce Memleket Önce Millet” sloganı ile çalışmaktadır. Yeni dönemde köylerimiz eksiklerini tamamlamak ve yeni projelerimizi hayata geçirmek için bir kez daha sizlerin desteklerini bekliyoruz dedi.

Menekşe'nin sonraki durağı sırasıyla Başdere, Akçaören ve Yeşilöz köylerine oldu...

Milletvekili Yücel Menekşe: "‪Ürgüp Başdere, Akçaören ve Yeşilöz köylerimizdeyiz. İlçe Başkanımız Ali Özer İGM üyelerimiz Mevlüt Çakır, Gökhan Bile, Bünyamin Şahin ve TÜGVA Nevşehir İl Temsilcimiz Oğuzhan Alkan ve Yönetimi ile birlikte vatandaşlarımızla Durmadan Yorulmadan kucaklaşmaya devam ediyoruz." dedi.‬

Burada Köy sakinleri ile bir araya gelen AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe öncelikle Ak Parti hükümetleri ve son dönemde köye yapılan hizmetleri dile getirerek, yeni dönemde yapılması planlanan çalışmaları ve projeler hakkında bilgiler verdi.

Menekşe; "Bu güne kadar bizlere verdiğiniz büyük destek için çok teşekkür ediyoruz. Bizlerde sizlere hizmet için gayret ediyoruz. Önümüzde ülkemiz milletimiz açısından çok önemli bir seçim var. 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde de AK Parti İl Genel Meclis Üyesi adayımızın tamamının görevlendirilmesi hususunda sizden her zamankinden daha çok destek bekliyoruz inşallah" dedi.

Yalnız Değilsin Reis...

Köy ziyaretlerinde vatandaşlar Milletvekili Menekşe'ye gerçekleştirdikleri ziyaretten dolayı teşekkür ederek, AK Parti İktidarından önce köyümüzün yolları çamur içindeydi, köylümüz arabayla bile geçemiyordu, bir araba geçtiğinde arkasında üçyüz metre boyunca toz duman oluşurdu. 

Köyümüzün içme suyu olsun, okul sorunu olsun bir çok sorunumuz vardı. Şimdi çok şükür AK Parti iktidar olduktan sonra İl genel meclis üyelerimizle birlikte çok şükür yollarımız asfalta kavuştu, mahallelerimiz parke taşla döşendi, çocuklarımızın eğitim aldığı okul sorunumuz vardı yeni okulumuz yapıldı. Hizmetlerinden dolayı AK Parti Milletvekillerine, il genel meclis üyelerimize ve tüm emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.

Hizmeti alan köylümüzde her zaman sizlere en büyük desteği verdi, vermeye de devam edecek inşallah. Dünya liderimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı 31 Mart'ta da yalnız bırakmayacağız" dediler.