AK Parti Nevşehir Milletvekili Av. Murat Göktürk, Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Göktürk mesajında;

 ‘Kalplerimizdeki sevgi bağlarının kuvvetlenmesini Yüce Rabbimden dua ile istirham ediyorum’   Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Nevşehir Milletvekili, Avukat Murat Göktürk, ‘Kadir Gecesi’ dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.  

Göktürk mesajında, bugün idrak edilecek olan ‘Kadir Gecesi’ ile ilgili olarak, “Bu mübarek gecenin tüm insanların gönül dünyalarına ışık saçmasını, vicdanlarını aydınlatmasını diliyor, Rabbimden ülkemize kavgasız, gürültüsüz günler, neşe ve huzur getirmesini diliyorum” dedi.  

Milletvekili Göktürk, yayımladığı mesajın devamında şunları kaydetti; “Yüce Rabbimden öncelikle; kalplerimizdeki sevgi bağlarının kuvvetlenmesini dua ile istirham ediyorum.   Birlik, dayanışma ve kardeşlik duygularımızın daha da yoğunlaştığı mübarek Ramazan-ı Şerif'in son günlerine yaklaşırken, ‘Kadir Gecesi’ni idrak etmenin coşku ve heyecanını İslam Âlemi ve tüm Türkiye ile birlikte yaşıyoruz.  

‘Kadir Gecesi’, âlemlere rahmet olarak gönderilen Kur'an-ı Kerim'in yeryüzüne indirildiği gün olması bakımından Müslümanlar için kutsal bir öneme sahiptir ve yine Kur'an-ı Kerim'de buyrulduğu gibi bin aydan daha hayırlı bir gecedir.  

Onun için bu mübarek gecenin tüm insanların gönül dünyalarına ışık saçmasını, vicdanlarını aydınlatmasını diliyor, Rabbimden ülkemize kavgasız, gürültüsüz günler, neşe ve huzur getirmesini diliyorum.  

İnanıyorum ki tüm Müslümanlar ve özellikle Türk halkı bu gecenin hatırına bir birleriyle hayır yarışı içine girecek; yoksullarla, mağdurlarla, mazlumlarla, ihtiyaç sahibi insanlarla dayanışma içinde olacaklardır. Bu düşünce ve duygularla tüm Nevşehirli hemşehrilerimizin Kadir Gecesi'ni tebrik ediyor; bu gecenin tüm insanlığa barış, huzur ve hayırlar getirmesini Allah-u Teâlâ’dan temenni ediyorum.”