AK Parti Nevşehir Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz, Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ile Nevşehir Şoförler ve Otomobilciler Odasını ziyaret etti.

İlk olarak Birlik Başkanı Mehmet Pınarbaşı tarafından karşılanan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, esnafların sorunları ve talepleri konularında bilgiler alırken, bu konuda son dönemlerde hükümetin çalışmalarıyla ilgili de bilgiler verdi.

Milletvekili Açıkgöz’e ziyaretinden dolayı teşekkür eden Birlik Başkanı Mehmet Pınarbaşı, bu tür istişarelerin esnaf sanatkarın yararına sonuçları ortaya koyacağına vurgu yaptı.

Ziyarette Hacıbektaş Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Süleyman Yılmaz’da yer aldı.

Açıkgöz daha sonra Nevşehir Şoförler ve Otomobilciler Odasını ziyaret etti.

Oda Başkanı Mustafa Düzgün ile yan yana oturan Milletvekili Açıkgöz, Nevşehir Şoförler ve Otomobilciler Odası çalışmaları ve faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Açıkgöz; "Nevşehir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanımız Mustafa Düzgün’ü ziyaretimizde şoför esnaflarımızın çalışmalarını ve beklentilerini dinledik.  ‪“Her yönüyle gelişen, büyüyen, mutlu ve huzurlu Nevşehir için durmak yok, hep birlikte çalışmaya devam.”‬ dedi.

Şoförler Odasının Nevşehir’in en büyük sivil toplum kuruluşlarından biri olduğunu belirten Açıkgöz, “Sürdürdüğümüz bu ziyaretlerle meslek odalarımızın ve vatandaşlarımızın nabzını tutmaya çalışıyoruz. Şoförler Odası’nda olmamız bu bağlamda bizim için önemli" diyerek, Şoförler Odası’yla birlikte olmaktan duyduğu memnuniyet ifade etti. Şoförlerin ve taksici esnafının kent için çok önemli olduğunu belirten Milletvekili Açıkgöz,  “Şoför arkadaşlarımız bence kentin nabzını tutuyorlar. Aslında siyasilere de yön veriyorlar. Kamuoyu araştırması yaptırmaya gerek yok. Halk Otobüsü yada Taksici arkadaşlara sorarsanız kendi durumunuzu görürsünüz. Çünkü onlar kentin nabzını en iyi biçimde tutan arkadaşlarımız” diye konuştu.

“MİLLETVEKİLİ OLARAK ÜZERİME DÜŞEN NEYSE YAPMAYA HAZIRIM”

Esnafın sorunlarını daima kendi sorunu gibi görüp dikkate aldığını belirten Açıkgöz, “Nevşehir Esnafının sorunu, bizim sorunumuz demektir. Esnaflarımızın istekleri başımızın üzerindedir. Milletvekili olarak üzerime düşen neyse yapmaya hazırım” ifadelerini kullandı. Oda başkanı Mustafa Düzgün de ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, Milletvekili Açıkgöz'e ziyaretleri için teşekkür etti.

Ziyarette Nevşehir Bakkal ve Bayiler Odası Başkanı Yaşar Göncü'de yer aldı.