Öncelikle Hacıbektaş Belediye Başkan Adayı Şenay GÖK’ ün seçim irtibat bürosunu ziyaret eden Çalışkan, ‘İnşallah Hacıbektaşımızda 31 Mart yerel seçimlerinde AK belediyeciliği tatmamış olan bu değerli , özel ve önemli ilçemizle hizmetlerimizi buluşturacağız. İlçe Başkanımız Emrah Bey ve Şenay Başkanımız teşkilatımızla beraber kapı kapı Hacıbektaşımızı arşınlıyorlar. 1 Nisan sabahında Hacıbektaşımızda  hizmet ateşinin kıvılcımını yakarak bismillah diyeceğiz.’

Ardından AK Parti Nevşehir  Belediye Başkan Adayı Rasim Arı ile kıraathane ve ev ziyaretleri yapan Çalışkan ‘Rasim Başkan inşallah Nevşehirimizi projeleriyle, bilgi birikimi ve tecrübesiyle şaha kaldıracak. Enerjisi bitmek tükenmek bilmiyor maaşallah. Açık bir farkla Nevşehirde AK Belediyeciliğimize son hızımızla devam edeceğiz.’ dedi.

Önceki dönemlerde AK Parti  Gençlik Kolları Başkanı olan ve yerel seçimlerde Acıgöl/Karapınar Belediye Başkan Adayı  olan Yasin Güneş’e destek olmak için Karapınar’ a giden Çalışkan Seçim Odasında Karapınarlılarla istişarelerde bulundu. 
Avanos Belediye Başkan Adayı  Şaban Topuz’u seçim irtibat bürosunda ziyaret eden Çalışkan ; ‘AK Parti Belediyesi iken yatırımların daha fazla yapıldığı Avanosumuzda inşallah yeniden Şaban Başkan ile bu güzel  ilçede AK Partinin hizmet yarışına devam edeceğiz. İlçenin öz evladı olan ve bütün ömrünü Avanos ‘a hizmet hayaliyle geçiren Şaban Başkanımız inşallah 1 Nisan sabahında yepyeni bir Avanos için kolları sıvayacak’ dedi.

AK Parti Kozaklı Belediye Başkan Adayı  Akif Kabukçuoğlu ve İlçe teşkilatını ziyaret eden Çalışkan şunları söyledi: ‘Baba ocağım Kozaklı’da tüm teşkilatlarımızın çalışmalarıyla kapı kapı dolaşıp inşallah Akif Kabukçuoğlu başkanımızla’ durmak yok yola devam’ diyeceğiz. Kozaklı AK Belediyeciliği özledi. İnşallah yeniden Kaplıcalar Diyarı, Türkiye’nin şifa merkezi Kozaklı’mızda hizmet belediyeciliğimizin bayrağını dalgalandıracağız.’ Dedi.

MHP VE CHP’Yİ DE ZİYARET EDEREK BAŞARILAR DİLEDİ.
Demokrasilerde özlediğimiz ve beklediğimiz bir tablo olarak gördüğümüz bir noktayı atlamayan Çalışkan ve AK Parti Teşkilatı hali hazırda Kozaklı Belediye Başkanı ve yerel seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayı olan Celalettin Güven’i ve seçim bürosunu ziyaret etti. Ziyarette ‘Türkiye’nin beka seçimine giriyoruz. Bu süreçte Cumhurbaşkanımız Sayın Recep  Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli 15 Temmuz hain darbe girişimi gecesinden itibaren gönül gönüle verip Cumhurun ittifakını kurdular. Kozaklımızda hem bizim adayımız hem de MHP’nin adayı kendi çalışmalarını yapıyorlar. Birbirlerini kırmadan, üzmeden demokratik olarak, saygı ve sevgi içerisinde süreç devam ediyor. Kozaklı’mıza hizmetleri bulunan Celalettin GÜVEN Beye başarılar diliyorum.’ Dedi.
Ardından diğer Başkan Adayı olan Cumhuriyet Halk Partisi adayı Bülent ÖCAL ve seçim bürosunu AK Parti Kozaklı İlçe Başkanı Orhan UÇAR ve Belediye Başkan Adayı Akif Kabukçuoğlu ile ziyaret etti. Seçim sürecinde başarılar dileyerek Kozaklımıza en güzel hizmetleri yapacak olan adayın kazanması temennisinde bulundu.
MİLLETVEKİLİ SEÇİLEMEDİ AMA…
Emre ÇALIŞKAN, 24 Haziran seçimlerinde AK Parti 3.sıradan Milletvekili adayı idi. Ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle  Genel Merkez Üst Kurul üyesi olarak Olağan Kongrede seçilen Çalışkan, seçim bittiği günden itibaren Nevşehir ile irtibatını koparmadı. Teşkilat Çalışmalarına ve seçim çalışmalarına destek veren ve her kesimi kucaklayan Çalışkan Nevşehir Halkından tam not almaya devam ediyor.