AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Yücel Menekşe ve Mustafa Açıkgöz, sosyal medya hesaplarından yayımladıkları paylaşımlarda, milletin iradesini gasbetmeye çalışanlara, 15 Temmuz gecesin de gerekli cevabın verildiğini belirttiler.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada,12 Eylül 1980 askeri darbenin 40. yıl dönümü nedeniyle sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, darbenin ağır bilançosunu hatırlattı.

Milletvekili Açıkgöz, "Millet iradesinden üstün fani bir güç tanımadık, tanımayacağız. Demokrasi tarihimizin kara lekesi 12 Eylül’de milletin iradesini gasbetmeye çalışan vesayet odaklarının son varislerine 15 Temmuz gecesi de milletimizce gereken cevap verildi. Demokrasi şehitlerimizi rahmetle anıyoruz" ifadelerine yer verdi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe'de attığı twitlerde, ”12 Eylül demokrasi tarihimizin kara lekesidir. Kanlı 12 Eylül darbesinin üzerinden 40 yıl geçti. Demokrasi ve millet düşmanı darbeci zihniyet bilmelidir ki; AK Parti ile geride kalan darbe ve vesayet dönemleri, 15 Temmuz da milletimizin kahramanlık destanıyla açılmamak üzere kapanmıştır.” dedi.