Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Filiz Kılıç, seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği bir evde "Asya ve Aslı" isimli minik kardeşler kendi yapmış olduğu bir resim çalışmasını hediye etti.

Kılıç "Bu küçük kızımızdan böyle güzel bir resim hediyesi beni son derece memnun etti başarılarının devamını diliyorum" dedi.

MHP Nevşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Filiz Kılıç; "Ev ziyaretlerimizde sadece büyüklerle değil çocuklarla da sohbet ediyoruz. Saf, temiz, kocaman dünyalarında bana da yer ayırıp resmimi çizmişler. Hediye ettikleri bu resmi saklayacağıma söz verdim. Asya Ve Aslı’ya çok teşekkürler. Mücadelemiz Asya Ve Aslı gibi bütün güzel yavrularımıza dürüst, iyi insanlarla dolu, kirlenmemiş, temiz bir Dünya bırakmak. Aslı Ve Asya’nın şahsında Bbütün yavrularımızı öpüyor ve kucaklıyorum" dedi.

Kılıç, Yarınların büyüklerine seslenen Başkan Adayı Kılıç; " Miniklerimiz, çocuklarımız onlar bizim geleceğimiz. Kentimizin ve ülkemizin yönetiminde söz sahibi olacaklar. Çocuklarımıza iyi bir gelecek oluşturmak ve en iyi şartlarda eğitim görmelerini sağlamak bizim asli görevimizdir.31 Mart'ta Allah kısmet eder de Başkan seçilirsem, yarınımız geleceğimiz çocuklarımız için "Masal Parkları ve Çocuk Tiyatrosu gibi bir çok güzel projelerimiz olacak" dedi. 

"NEVŞEHİR EHLİNE EMANET, NEVŞEHİR KAZANACAK, NEVŞEHİRLİ KAZANACAK".