Göreme Beldesi'nde eski belediye başkanlarından Mustafa Mızrak, Göreme Belediye Başkanlığına AK Parti'den aday adaylığını açıkladı. Göreme’nin geleceği için bir dönem daha istediğini belirten Mızrak, “Hayalini ve özlemini çektiği Göreme için el ele vererek onu Kapadokya’nın en yüksek zirvesine hemşerilerimle birlikte taşıyacağız” dedi.

Göreme’nin Kapadokya’nın gözbebeği iken ne yazık ki gelinen noktada hak ettiği yerden çok uzakta olduğunu ifade eden Mustafa Mızrak, Göreme de alnı açık başı dik, gece gündüz esnafın yanında olan ve ölmüş bir Göreme’nin yeniden yapılanması ve zirveye ulaşması için el birliği ile Göreme ye hizmet için bu toprakların bir evladı olarak bu taşın altına elini koyarak kasabadan gelen teveccühlerin sonrasında AK Partiden aday adaylığını açıkladığını dile getirdi.

Mızrak, “İnşallah kasabamızın vizyonu, misyonu ve yükselen değer olması adına aday adaylığımız hayırlı olur” diye konuştu.

Göreme Belediye  Başkanı Nuri Cingil de, beldeye çok önemli hizmetlerde bulunulduğunu, yeni yatırımlar için yeniden aday olduğunu belirtiyor. Cingil ve Mızrak'ın adaylıkları konusunda son sözü Ak Parti Genel Merkezi söyleyecek. Ancak görülen o ki, başkan adayı açıklanıncaya kadar Göreme'de her iki tarafta diken üstünde bekleyecek.