AK Parti Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar, 24 Haziran sürecine dair yaptığı açıklamada "Muhalefetin yeni silahı dolar. Bizimkisi insansız hava aracı! " dedi. İşte Avşar'ın o değerlendirmesi;

Muhalefetin yeni silahı dolar. Bizimkisi insansız hava aracı! 

Döviz kurları hareketli. şimdi muhalif partilere gönül vermiş kişiler elbette bunu fırsat biliyor. 
Bazen diyorum kendi kendime 
- Edip diyelimki CHP İyiparti ve Saadet Partisi iktidarda olsa ve seçime 1 ay kala kurlar hareketlense , sahur vakti pide kuyruğunda dolar 4,60 dan 4,80’e çıksa hemen orda fırında başlarmıydın propagandaya artık gitsin bunlar diye???

 Hayır.

Neden mi? 

35 yaşındayım kendimi bildim bileli esnaf çocuğuyum.  Erciyes üniversitesi iktisadi idari bilimler fakültesi işletme bölümü mezunuyum ayrıca hala NHBVÜ sosyal bilimler enstitüsünde işletme bölümünde yüksek lisansta tez aşamasındayım.  Ortağı olduğum firmada işletme müdürüyüm. Bu kurdaki hareketlenmenin iktisadi olarak bir karşılığı olmadığını, tamamen manüplasyon hareketi olduğunu , yaklaşan seçim öncesi hane halkını panikletme amaçlı olduğunu, kısa vadeli planlarla dolar alıp satarak kar etme sevdalılarını harekete geçirme odaklı olduğunu  aklıma getirirdim.  

Size göre böyle olmayabilir. Dolarda ki yükseliş sebebi dışardan müdahale değil ekonominin iyiye gitmediği içindir. Saygı duyarım ama şunuda hatırlatırım. 

Dolar 4.00 seviyelerinden 4,70 lere 5 ayda geldi. 

5 Nisan kararları alındığı gün dolar 4.00 lira olsaydı 3 ay içinde 16.00 tl olacaktı. 

2001 anayasa kitapçık krizinde ise dolar 4.00 lira olsaydı 4 ay içinde 8.00 lira olacaktı.. 

Kriz böyle olur yani . 

Yinede sizin bizi yıpratma silahınız dolar ise siz bilirsiniz bizim silahımız yerli üretim Atak helikopter , Altay tank, insansız hava aracı ... 

Saygılarımla...

#BAŞARAMAYACAKSINIZ.

Dolar 10 TL
Euro 15 TL
Benzin 30 TL olsa ne olur biz BİRLİK olduktan sonra.

Dolar 1 TL
Euro 1 TL 
Benzin 50 Kr. olsa ne olur biz DAĞILDIKTAN sonra.

Libya'da benzin bedavaydı, 
Suriye'de ucuzdu..
Ne Suriye kaldı, 
Ne Libya...

Bunun da üstesinden geleceğiz inş!