CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce’nin Nevşehirlilere hitap ettiği mitinge katılımın az olması dikkatlerden kaçmadı. 

Diriliş Meydanı’nda yer yer boşlukların gözlendiği mitinge gelenlerin çoğu, İnce’yi güvenlik şeridinin dışında dinledi. CHP İl Başkanı Kamil Gülmez’in açılış konuşmasının ardından vatandaşlara seslenen CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yanı sıra Başbakan Binali Yıldırım ve AK Parti hükümetini de eleştirdi. 16 Nisan tarihinde yapılacak olan referanduma neden hayır denmesi gerektiği ve nelerin değişeceği ile ilgili çok fazla ayrıntıya girmeyen İnce, sadece hükümeti eleştirdi.


Muharrem İnce Nevşehir'de 'Boş'a konuştu...

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce; " Orta Anadolu'dayız, görüyoruz, inanıyoruz hayır çıkacak. Teşekkürler Nevşehir, Teşekkürler Nevşehir'in yürekli, hayırsever, güzel insanları... "dedi.

Nevşehir'de  16 Nisan’da yapılacak olan referandumu da değerlendiren İnce; “Binali Yıldırım diyor ki, 'evet çıkarsa terörü bitireceğiz. Evet çıkarsa ekonomi düzelecek. Evet çıkarsa daha mutlu daha güçlü bir Türkiye olacak' Onlara Nevşehir'den sesleniyorum; soru bir, bunların hangi maddesine evet dersek terör bitecek? Söz bende 'evet' diyeceğim tamam. Ama bana anlatın bakayım. Soru iki, hangi maddeye 'evet' dersek ekonomi düzelecek, Türkiye güçlenecek? Ben okudum göremedim. Böyle bir madde yok. Terörü bitirecektiniz de her gün çocuklarımız şehit olurken 15 yıldır neredeydiniz? Niye bitirmediniz? Kim engel oldu sana? Binali Yıldırım mı engel oldu. Genelkurmay Başkanı mı engel oldu” diye konuştu. İnce sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Meydanlara çıkıp ta, evet birinci madde şu, ikinci madde şu, üçüncü madde şu diyebiliyor musunuz? Hayır, peki ne diyor? HDP hayır diyormuş, PKK hayır diyormuş, FETÖ hayır diyormuş, CHP hayır diyormuş. Ben televizyonda, gazetede FETÖ'nün hayır dediğini görmedim. Gören var mı? Peki bunlar nereden biliyor.”

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce’nin Nevşehirlilere hitap ettiği Hayır Mitingi birazdan Haberimizde ve www.fibhaber.tv de...