NEVŞEHİR(MHA) Saadet Partisi ile Büyük Birlik Partisinin ittifakı hafta sonunda Başkentte aday tanıtım programı düzenliyor.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Saadet Partisi İl Başkanı Ali Doğan Simit, 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan ülkemiz ve Milli Görüş Camiası tarafından son derece önemli Milletvekilliği seçimlerine “Her seçim önemlidir, ama bu seçim daha da önemlidir” anlayışı içerisinde hazırlandıklarını dile getirdi.

SP İl Başkanı Ali Doğan Simit, “Unutulmamalıdır ki bu seçimlerde “Yaşanabilir bir Türkiye”, Yeniden Büyük Türkiye ve Yeni Bir Türkiye kurulması bakımından, Saadet Partisi olarak en büyük başarıları elde etme sorumluluğumuz vardır.

Bu sorumluluğumuzun bir gereği olarak Büyük Birlik Partisi ile yapmış bulunduğumuz Milli İttifakın milletimizde oluşturduğu etkiyi en üst seviyeye taşımak için kadrolarımız çalışmalarını büyük bir azimle yürütmektedir. Milletvekili adaylarımız ve her kademedeki teşkilatlarımız bir program dahilinde çalışmalarını yoğunlaştırmaktadır.

Heyecanımızı en üst seviyelere taşımak, tüm kadrolarımıza yaşatmak ve seçim çalışmalarımızın zafer nişanesi olarak 26 Nisan 2015 Pazar günü 10.00’da Ankara Arena Kapalı Spor Salonunda aday tanıtım şöleni yapılacaktır. Milletvekili adaylarımızın ve seçim beyannamemizin takdim edileceği bu programa tüm teşkilat mensubu ve misafirlerimizi davet ediyoruz. 25 Nisan 2015 Cumartesi günü Akşam Saat 24.00’ da Parti binamızın önünden hareket edilecektir” açıklamalarında bulundu.