Konu hakkında açıklamada bulunan Ertaş Grup CEO'su ve Kapadokya Hill Hotel & Spa sahibi iş adamı Musa Ertaş,"Ekonomik savaşta, atılması gereken her adımda, Devletimizin ve milletimizin her daim yanındayız" dedi.

Nevşehirli İş Adamı Musa Ertaş açıklamasında şunları ifade etti;

Ertaş: “Ekonomik savaşta devletimizin ve milletimizin yanındayız”

“Ülkemiz üzerinde oynanmak istenen oyunların farkındayız. Piyasalarında farkındayız. Esnaf ve iş dünyasının içinde bulunduğu sıkıntıların ve sorunların da farkındayız. Ancak; yaşanan ve yaşatılmak istenen sıkıntı sadece ekonomik değil, aynı zamanda Türkiye'mizin ve milletimizin istiklali ve istikbali ile ilgilidir. ABD merkezli sıkıntının hedefi sadece milli iradenin yok edilmesi değil, bir bütün olarak Türkiye ve Türk milletine yöneliktir.

“Diz Çökmeyeceğiz, Teslim Olmayacağız, Korkmayacağız”

Ertaş, "Bu hain, emperyalist, dünya düzenini bozmak için her türlü hainliğe başvuran alçakların ekonomik savaşta da hevesi kursağında kalacak, büyük Türk milletinin cesaret ve dirayeti karşısında kendi hainlikleriyle yalnızlaşıp yok olacaktır. Şanlı tarihimizde bu Yüce Türk milleti, canıyla, kanıyla, malıyla her daim kahpe düşmanlarını alt etme başarısını göstermiş bir millettir. Son olarak 15 Temmuz'da da bu kahramanlığını tüm çıplaklığı ile gözler önüne seren ve kahpe düşmanlarına kuyruklarını dahi ısırma dersi veren bu millet, yaşanan ekonomik manipülasyonlarda da düşmanlarımıza, emperyalistlere ve dünya barışını bozan haydut devletlere gerekli dersi verecektir." dedi.

Nevşehir iş dünyasına çağrıda bulunan İş Adamı Ertaş; "Amerika'ya karşı en başta şahsım olmak üzere, gelin tepkimizle tüm dünyaya vatanseverliğimizi bir kez daha gösterelim. Netice itibariyle bu bir Türkiye meselesidir, devletimize sahip çıkma zamanıdır. Bu süreçte herkesimden de aynı desteği bekliyorum. Çünkü bu bir memleket meselesidir" dedi.

Bedeli neyse ödeyeceğiz...

Ülkemizi ve milletimizi ekonomik oyunlarla teslim almak isteyen hainlere alçaklara karşı asla diz çökmeyeceğiz, teslim olmayacağız, korkmayacağız. Şunun altını önemle çizmek istiyorum ki ; "Ülkemiz, Bayrağımız, Milletimiz ve Devletimiz için elimizi taşın altına koymaktan asla çekinmeyeceğiz. Nevşehirli yatırımcı bir iş adamı olarak, dün olduğu gibi bugünde yarında ekonomik savaşta devletimizin ve milletimizin yanındayız. Biraz sıkıntı çekeceğimiz bir gerçektir. Ancak biz yine bu sıkıntıları aşacak durumdayız. " dedi.