7 Haziran 2015 Pazar günü gerçekleştirilecek Milletvekilliği seçimleri için , Eczacı Mustafa Açıkgöz Milletvekilliği aday adaylığı resmi başvurusunu yaptı.

Ak Parti’den Nevşehir Milletvekili Aday adayı olan Mustafa Açıkgöz, AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı’nda aday adaylığını açıkladı. 

 AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı tarafından oluşturulan AK Parti Milletvekilliği aday adaylığı komisyonuna ön başvurusunu yapan Açıkgöz, daha sonra AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver’i kalabalık bir grupla makamında ziyaret ederek, resmi aday adaylığı başvurusunu gerçekleştirdi.


Kalabalık destekleyeninin ve partilinin katıldığı, adeta izdihamın yaşandığı, Aday Adaylık başvurusu sonrası ilk açıklamasını yapan Eczacı Mustafa Açıkgöz şunları ifade etti.

Kıymetli Hemşerililerim,

 Nevşehirli bir kardeşiniz olarak ömrüm boyunca Nevşehir’ e ve insanımıza her daim hizmetkâr oldum. Hayır ve irfan yolunda Nevşehir’e kendimi adadım. Sizlerin yoğun teveccühü ve israrı ile vekilliğinizi kendime borç bildim. Her zaman halktan biri ve halkın nabzını tutan, sorunlarını dinleyen, çözüm ve proje üreten bir evladınız oldum.

Milli birlik ve beraberlik, ilim, irfan, iman ve ahlak değerleriyle bütünleşen Nevşehir halkı olarak sizin vekilliğinize talibim. Ülkemizin demokratikleşme yolunda üstlendiğiniz sorumluluk bilinciyle her zaman davamıza destek olarak bize yeni yollar ve yeni ufuklar açtınız.

Yeni Türkiye’ nin inşaası yolunda topyekün seferber olarak, sizlerin desteğini alıp manevi değerlerimiz ışığında bu muzaffer ve kutlu yolda YENİ NEVŞEHİR YENİ TÜRKİYE diyoruz. Nevşehir’ i kapalı bir şehir olmaktan çıkarıp dünya şehirleri arasında güçlü kılmak için tarım, turizm, ulaşım, kültür ve tarih alanlarında hayata geçirilmeyi bekleyen birçok projem var.

Kurulduğu günden bugüne AK PARTİ’ nin teşkilatlarında resmi ve fahri sayısız projelerde yer aldım, AK PARTİ Nevşehir İl Teşkilatı kurucularındanım, Nevşehir’ e değerler katmanın onurunu ve kıvancını yaşadım. Türkiye’ nin ve Müslümanlığın kaderini belirleyecek 2015 Genel Seçimlerinde AK PARTİ NEVŞEHİR MİLLET VEKİLLİĞİ ADAY ADAYIYIM.

Bizi hiçbir zaman yalnız bırakmayan Nevşehirli hemşerilerime teşekkür eder desteklerini beklerim. Saygılarımla…

 

 

 

                                                                            Eczacı Mustafa AÇIKGÖZ

                                                                 AK PARTİ NEVŞEHİR MİLLETVEKİLİ

                                                                                     ADAY ADAYI

AÇIKGÖZ, AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLIĞI BAŞVURUSUNU YAPTI

7 Haziran 2015 Pazar günü gerçekleştirilecek Milletvekilliği seçimleri için Eczacı Mustafa Açıkgöz, AK Parti Milletvekilliği aday adaylığı için başvurusunu yaptı.

AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı tarafından oluşturulan AK Parti Milletvekilliği aday adaylığı komisyonuna ön başvurusunu yapan Açıkgöz,  daha sonra AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver’i makamında ziyaret ederek, resmi aday adaylığı başvurusunu gerçekleştirdi.

Nevşehir Merkezde Eczacılık yapan Açıkgöz, AK Parti’de çeşitli görevlerde de bulundu.

 Milletvekilliği seçimlerinin Türkiye’ye ve Nevşehir’e hayırlar getirmesini temenni eden Açıkgöz,  evli ve 2 çocuk babası.