AK Parti Nevşehir Milletvekili Adaylarının açıklanmasının ardından, AK Parti de Nevşehir 1.Sıra Adayı olarak gösterilen Mustafa Açıkgöz, partililer ailesi ve sevenleri tarafından coşkuyla karşılandı.Karşılamaya gelen sevenleri, alkışlar eşliğinde Açıkgöz'e evine kadar konvoy yaptılar.

AK Parti Nevşehir 1.Sıra Milletvekili Adayı Mustafa Açıkgöz yaptığı yazılı açıklamasında şunları ifade etti...

Kıymetli Hemşerililerim,

AK PARTİ' mizin kuruluşundan bugüne kadar AK davaların AK gönüllerin her kademesinde görev almanın sevincini ve kıvancını halkımızla iç içe, gönül gönüle, birlik ve beraberlik içerisinde yaşama mutluluğunu paylaştık.

Millete hizmetkâr olma hedefiyle çıktığımız bu kutlu yolda gösterilen teveccüh ile Sayın Başbakanımız Ahmet DAVUTOĞLU ve dava arkadaşlarımızın bize verdiği bu yüce görev onur ve gurur vericidir.

07 Haziran 2015 genel seçimlerinde AK PARTİ NEVŞEHİR 1. Sıra MİLLETVEKİLİ ADAYI olarak “Yeni Türkiye’ nin inşaası, yeni Anayasa, Çözüm Süreci ve Başkanlık Sistemi” Türkiye’ nin ve Müslümanlığın kaderinin belirleneceği tarihi bir davanın savunucularından olma görevi verilmesi sorumluluğumuzu kat kat artırarak, çalışma azmimize yeni bir ufuklar açmıştır.

Milli birlik ve beraberlik, ilim, irfan, iman ve ahlak değerleriyle bütünleşen Nevşehir halkı olarak sizin vekilliğinize talibim. Ülkemizin demokratikleşmesi yolunda üstlendiğiniz sorumluluk bilinciyle her zaman davamıza destek olarak bize yeni yollar açarak sorumluluklar ve görevler verdiniz.

YENİ TÜRKİYE' nin sağlanması yolunda topyekun seferber olarak sizlerin desteğini alıp, manevî değerlerimiz ışığında bu muzaffer ve kutlu görevde YENİ NEVŞEHİR YENİ TÜRKİYE diyoruz. Nevşehir' i dünya markası bir şehir vasfına taşımak için tarım, turizm, ulaşım, sağlık, kültür alanında ve daha birçok alanda birlikte yapacağımız çok işimiz var.

Hiçbir gurur ve kibre kapılmadan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN Beyefendilerin deyimiyle "Milletimize efendi olmak için değil, hizmetkâr olmak için” siyaset yapacağız.

AK PARTİ' mizin bütün teşkilatlarına, dualarıyla ve fiili destekleriyle her an yanımızda olan Nevşehir' imizin manevî büyüklerine, sivil toplum kuruluşlarına ve temsilcilerine, dava arkadaşlarıma, özellikle aziz Nevşehirli hemşerilerime teşekkürleri borç bilir, dualarınızı ve desteklerinizi beklerim.

Ecz. Mustafa AÇIKGÖZ
AK PARTİ NEVŞEHİR MİLLETVEKİLİ ADAYI

GÜÇLÜ NEVŞEHİR GÜÇLÜ TÜRKİYE