AK Parti Nevşehir Milletvekili adayı Eczacı Mustafa Açıkgöz, seçim çalışmalarını Nevşehir’e bağlı köy ve beldelerde  hız kesmeden sürdürüyor.

AK Parti Milletvekili adayı Açıkgöz, seçim gezilerine Nevşehir Merkeze bağlı Göre ve Kaymaklı Beldesi ile Çardak ve Güvercinlik köy ziyaretleri ile devam etti.

7 Haziran 2015 Pazar günü gerçekleştirilecek 25. Dönem Milletvekilliği Genel seçimleri öncesi seçim gezilerini yoğunlaştıran  Açıkgöz, beraberindeki AK Partili yöneticilerle birlikte seçim gezilerine merkeze bağlı belde ve köylerde vatandaşlarla sohbet etti, köy muhtarlarından sorunlarını dinledi.

Göre ve Kaymaklı beldeleri ile Çardak ve güvercinlik köylerinde muhtarların ve vatandaşların sıkıntılarını dinleyen Açıkgöz, tarım ve hayvancılık projeleri konusundaki istekleri değerlendirerek, ellerinden geldiği ölçüde yardımcı olacağını söyledi.

Kasaba ve köy halkının sorunları ile yakından ilgileneceklerini kaydeden Açıkgöz; “Bizi bağrınıza bastınız. Sıcak ilgi gördük. Köylerimizi ziyaretlerimiz sırasında  çiftçi kardeşlerimizin  sorunlarını dinledik. İktidarımız döneminde köylerimizin hemen her sorunlarının çözüldüğünü gördük. Burada İl Genel Meclisi Üyelerimizin ne kadar iyi çalıştıklarını hep birlikte görme fırsatı bulduk. Her gittiğimiz köyde, köy muhtarları İl Genel Meclisi Üyelerimizin yakın ilgisinden bahsettiler. Gezilerimiz sırasında bizlere sıcak ve samimi bir şekilde ilgi göstererek, bağrına basan köy sakinlerine çok teşekkür ediyorum” dedi.