Göre Belde Belediye Başkanı Mustafa Topçu bugün AK Parti Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz,Seçim İşleri Başkanı Ersan Erdoğan ın huzurunda AK Parti Göre Belde Başkanı Necip Subaşı,Marangozcular odası Başkanı Vedat Ramazan Kormaz ve beraberinde kalabalık bir heyetle gelerek Başvuru belgelerini teslim edip Ustalık Dönemi için Aday adaylık resmi başvurusunu yaptılar.

Nevşehir Merkeze bağlı Göre Belde Belediyesi'nin AK Partiden 2 dönemdir Belediye Başkanı olan Mustafa Topçu, 2014 mart ayında yapılacak seçimler öncesinde aday adayı başvurusunu yaptı.

Belediye Başkanlığının ateşten gömlek giymek olduğunu belirterek, böylesine önemli bir sorumluluk arz eden  "Böylesine kutsal bir görevi yapmak bizim için onurdur" dedi.

AK Parti Nevşehir Merkez İlçe Başkanlığında düzenlenen aday adaylığı törenine çok sayıda Göreli katıldı. Yerel seçimler öncesinde Mustafa Topçu'unn aday adaylık başvurusunu alan İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, Başkan Topçu'ya aday adaylığı sürecinde başarılar diledi. 

Topçu,çıraklık ve kalfalık döneminin ardından ustalık için tekrar aday adayı olduğunu belirtti. Göre de belediye başkanlığının zor bir iş olduğunu kaydeden Topçu, "Bizim bu beldeye borcumuz var. Böyle koltuklar şatafatlı olmasın. Allah beni kibirden korusun diye hep dua ederiz. Göreye hizmet etmek bir onurdur. Elbetteki bu dönem için büyük projelerimiz var. Bu projeleri adaylığımız netleştikten sonra izah edeceğiz. " dedi.

Biz yaptıklarımızı, yapacaklarımıza teminat gösteriyor daha iyisini yapmak adına huzur beldesi Göre Beldemize hizmet için Yeniden 3. dönemde ustalık dönemi için oyunuza talibiz. Bu yarışın ülkemize, Göre Kasabamıza ve Nevşehirimize hayırlı olmasını diliyorum. Beni sizlere, sizleri de Allah'a emanet ediyorum" şeklinde konuştu

Bütün Belediye başkan aday adaylarına süreçte başarılar dileyen Topçu, Durmak Yok Yola devam diyerek Başta Göre Belde Başkanımız belde teşkilatımız ve tüm Göreli hemşerilerime destek ve teveccühleri nedeniyle sonsuz teşekkürlerimi gönderiyorum.Allah utandırmasın yaklaşan Yerel Seçimlerin Ülkemiz Şehrimiz ve Beldemiz için hayırlara vesile olsun dedi...