Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Uğur, başta kısa süre önce MHP Genel Merkezi tarafından görevine atanan MHP Nevşehir İl Başkanı olmak üzere yeni binalarına taşınan Nevşehir Ülkü Ocakları ve Nevşehir TÜRKAV'a hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundu.

İLK ZİYARET İLHAN KAYA YÖNETİMİNDEKİ MHP'YE

Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Uğur ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri öncelikle kısa bir süre önce Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir İl Başkanlığı görevine atanan İlhan Kaya'yı ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten MHP Nevşehir İl Başkanı İlhan Kaya; "MHP'nin Nevşehir'de kurumsal bir yapı kurması için Mustafa Uğur başkanımızın ve yönetiminin değerli fikirlerine ihtiyacımız var. Kendisi uzun yıllardır sivil toplum örgütü başkanlığı yapmış ve bir dönem de partimizden siyasete atılmıştır bu manada desteklerini ve bizlerle paylaşacağı fikirlerini önemsemekteyiz" şeklinde konuştu. 

İlhan Kaya'ya görüşlerinden ötürü teşekkür eden Uğur, "Öncelikli olarak bu zor dönemde görev alarak MHP'nin bayrağını daha ileriye taşımak için elini taşın altına koyan İlhan başkanımıza ve yönetiminde yer alan tüm kıymetli kardeşlerimize teşekkür ediyor, hayırlı olsun diyorum. Sendikal mücadelemizde bizim gücümüzün yetmediği yerlerde bize destek verecek en önemli parti MHP'dir. Bu sebeple MHP Nevşehir Teşkilatı'nın Nevşehir'de kurumsal bir yapıya kavuşması herkesten önce şahsımı ve sendikamızı mutlu edecektir. Bu noktada MHP Nevşehir Teşkilatına elimizden geldiğince yardım edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın" şeklinde konuştu.

ÜLKÜ OCAKLARI NEVŞEHİR'DE MARKALAŞIYOR

Yeni atanan MHP İl Başkanını ziyaretten sonra Mustafa Uğur'un ikinci durağı ise Ülkü Ocakları İl Başkanlığı oldu.

Kısa bir süre önce yeni binasına taşınan Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanlığı'na hayırlı olsun ziyareti gerçekleştiren Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Uğur, bağımsız bir binada hizmet vermeye başlayan Ülkü Ocakları'nın bir çekim merkezi haline gelmesinde bunun büyük etkisi olacağını vurguladı.

Mustafa Uğur, "Ülkü Ocakları ilimizde kendisini Türk Milliyetçisi olarak tanımlayan her yaştan insanın bir evi olarak hizmet vermeye, başarılı çalışmalar ile toplumun takdirini kazanmaya çalışan bir kurumdur. Yahya başkanımız ve beraberindeki ocak yöneticilerimiz bu markanın bağımsız bir binada hizmet vermesi için uzun bir süredir emek sarf etti ve bu emeğin karşılığı olarak bugün yeni ocak binasında hizmet vermeye başladılar. Milli ve manevi konularda eğitim veren, aynı zamanda sportif faaliyetler için de alanlar yaratılan yeni ocak binasının şehir merkezinde bir çekim merkezi haline geleceğinden şüphemiz yoktur. Başta üniversite öğrencilerimiz olmak üzere ortaöğretim ve ilkokul düzeyindeki çocuklarımızın yetişmesinde emeği geçenlere, bu davada yönetici olarak görev alanlara bir kez daha teşekkür ediyor, ocak yöneticilerimize çalışmalarında başarılar diliyoruz" şeklinde konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanı Yahya Leblebici ise, Mustafa Uğur'un Nevşehir'de her konuda Ülkü Ocakları'na ve mensubu olanlara desteğini esirgemediğini belirterek, gençliğin Ülkü Ocakları ile şekilleneceğini vurguladı.

TÜRKAV, TÜRK EĞİTİM-SEN İLE DOST KURULUŞTUR

Ülkü Ocakları'ndan sonra Türkiye Kamu Çalışanlara Vakfı Nevşehir Temsilciliği'ni de ziyaret eden Türk Eğitim-Sen heyeti, TÜRKAV'a üye olarak ilk desteğini vermiş oldu.

Ziyarette Türk Eğitim-Sen heyeti adına konuşan Mustafa Uğur; "Nevşehir'de Türk Milliyetçisi kamu çalışanlarını bir arada tutmak adına mücadele veren TÜRKAV, yeni başkanımız ve yönetimiyle yeni üye kayıtlarına ve başarılı çalışmalara devam ediyor. Yeni vakıf binasının kazandırılması da bu hizmetlerin başında gelmektedir. Yüce mevlam yeni binada hayırlı hizmetler gerçekleştirmeyi nasip etsin" şeklinde konuşarak yönetim kurulu üyeleriyle birlikte TÜRKAV üyelik formunu doldurarak vakfa üye oldu.

Ziyaretten ve verilen üye desteğinden ötürü teşekkür eden TÜRKAV Nevşehir İl Temsilcisi Seyit Gemici ise, "Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı'nın Nevşehir'de hak ettiği bir binada, hak ettiği şekilde güzel bir yönetim ile yola devam etmesi en büyük arzumuzdu. Bu fikirden yola çıkarak vakfımızı yeni bir binaya taşıdık ve bu sırada il merkezi ve ilçelerimizi dolaşarak yeni üye kayıtlarımızı gerçekleştirdik. Sorumluluğumuzun farkında olarak durmak bilmeden çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bizler çalışmalarımıza devam ederken bizlere her manada destek olan Mustafa Uğur başkanımıza ve yönetimine ayrı ayrı teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.