Nevşehir'e bir dizi programa katılan Naci Ağbal, NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı'yı ziyaret etti.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesini ziyaret eden Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı ve YÖK Üyesi Naci Ağbal, (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı'dan üniversitedeki proje ve çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Naci Ağbal'a ziyareti için teşekkür eden Rektör Bağlı, görevde bulunduğu süre zarfında gerçekleştirdiği projeler ve uygulamalar ile üniversitenin durumu hakkında bilgiler verdi. 

Ağbal, ziyarette yaptığı açıklamasında: " Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi'ne desteklerimiz sürecek. Ülkemizin bilimle kalkınacağını biliyor ve bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz: ""Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanımız Sayın Naci Ağbal ve AK kadrolarımızla Nevşehir’imizin marka eğitim kurumu Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesini ziyaret ettik. Rektör Hocamız Mazhar Bağlı üniversitemizin projeleri hakkında bilgiler paylaştı; Eğitim atağımıza yönelik projeler bizi mutlu etti." dedi.

Naci Ağbal'a Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi ziyaretinde Nevşehir Vali İlhami Aktaş, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ile Yücel Menekşe, AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar ve AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı da eşlik ettiler.