AK Parti Nar Belediye Başkan aday adayı Melike Uçar, Nevşehir FİB Haber Gazetesi’ni ziyaret etti.

Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Fikret Çapacı ile bir süre sohbet eden Nar Belediye Başkan a. adayı Melike Uçar, resmi başvuru sonrası nezaket ziyaretlerine başladığını belirterek, destek ve dualarınızı bekliyoruz dedi.

İnsan Odaklı, Sürekli İyileştirme hedefleri doğrultusunda ilkeli hizmet anlayışı ile Nar ‘a hak ettiği değeri kazandırmak amacıyla yola çıkan Melike Uçar; “ Her şeyden önce bir anne, bir mühendis ve bir işkadını olarak karşınızdayım. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ın 2023 ve 2071 hedefleri doğrultusunda Nar‘ın kalkınması da kaçınılmazdır. Nar‘a hizmet etmek, kadınların idari yapıda daha etkili olabileceğini göstermek için bu yola çıktım.

Sağlam Proje ve hedeflerimiz var. Zamanı gelince bunları da açıklayacağız. İnşallah hakkımızda hayırlısı olsun “ dedi. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren FİB Haber Gazetesi Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı'da Başkan Aday adayı Melike Uçar'a başarılar dileyerek, “Seçimin sonunda kazanan inşallah Nar olur” şeklinde konuştu.

Melike UÇAR Kimdir?

1975 yılında Nevşehir’ de doğan Melike UÇAR, sanayi Eşrafından Karoserci Kamil Köse’ nin torunudur.

1997 Yılında Ankara Üniversitesi Gıda Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra Türkiye de ihracatta ilk 200 firmanın içinde yer alan gıda üretim fabrikasında Kalite Kontrol, Ar-Ge, Üretim Müdürlüğü görevlerinde bulundu. 21 yıllık özel sektör tecrübesinde Mühendislik Eğitiminin yanında, Bilirkişi, İş Güvenliği Uzmanlığı ve Kişisel Gelişim konularında da eğitim alarak vizyonunu genişletti. AK Parti Karaman İl Yönetiminde 2002-2005 yılları arasında görev yaptı. Halen Acıgöl Organize Sanayi Bölgesinde Cips Üretim Fabrikasında Üretim Müdürlüğü yapan Melike Uçar, aynı zamanda Nevşehir Tügva Kadın ve Aile Koordinatörlüğünde görev yapmaktadır.