31 Mart 2019'da yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti´den Nar Kasabası Belediye Başkan Adayı gösterilen Genç İş Adamı Süleyman Özçelik, FİB Haber.Com İnternet gazetemizi ziyaret etti. 

Ziyarette, yerel gazetelerin ilimiz Nevşehir ve bölgemiz için önemine değinen Özçelik, www.fibhaber.com internet gazetemizi yakından takip ettiğini dile getirerek, Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı ile bir süre sohbet etti.

31 Mart 2019 Yerel Seçimlerde Nar Belediye Başkanlığı için AK Parti´den aday gösterildiğini belirten Genç Başkan Adayı Süleyman Özçelik, şunları söyledi: "Nar benim için sevdadır. Beldemizin kalkınmasını sağlayacak projelerim var. Önümüzdeki süreçte bu projeleri sizlerle paylaşacağım. Narlı hemşehrilerimiz teveccüh gösterir beni Belediye Başkanı olarak seçerse çok kısa bir sürede Nar kasabamızı hep birlikte layık olduğu yere getireceğiz. " dedi.

 Özçelik, “Gönül belediyeciliği Nar’da destan yazacak”

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerinde Ak Partiden Nar Kasabası Belediye başkanlığı için aday gösterilen Genç İş Adamı Süleyman Özçelik yaptığı açıklamada “iddialı ve halk tarafından kabul görecek projelerle Nar Kasabamızın Gelişimine katkı sağlamak ve her şeyin daha iyisine layık olduğuna inandığım Nar Kasabası halkına hizmetin en güzelini verebilmek adına 2019 Yerel Seçimlerinde belediye başkanlığı için talip olmuştum bu doğrultuda Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Genel Merkezimizin ve İl yönetimimizin beni bu göreve layık görmeleri şahsım adına son derece onur verici bir husustur. Ayrıca seçim sürecinde bu güne kadar AK Partiye oy vermiş vatandaşlarımızın değil tüm Nar Kasabası halkının oylarına talip olacağım ve seçildiğimde ayrım gözetmeksizin herkesin belediye başkanı olarak hizmet edeceğim. Belediye başkanı olarak temel hedefim iddialı ve halk tarafından kabul görecek projelerle Nar Kasabamızın gelişimine katkı sağlamak ve her şeyin daha iyisine layık olduğuna inandığım Nar Kasabası halkına hizmetin en güzelini vermek olacaktır.” Dedi.

Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, AK Parti Nar Belediye Başkan Adayı Süleyman Özçelik´e çıkmış olduğu bu kutsal yolda başarılar diledi.

Süleyman Özçelik Kimdir?

1984 yılında Nar kasabasında dünyaya gelen Süleyman Özçelik ilköğrenimini Nar Kasabasında orta ve lise öğrenimi Nevşehir'de tamamladı. Eskişehir Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme alanında yükseköğretimine devam ederken 2006 yılında aktif olarak iş dünyası hayatına katıldı. 2006 yılından beri Nevşehir ilinde kâğıt ve ambalaj atıklarına ilişkin geri dönüşü işi ile iştirak eden Özçelik Halen Acıgöl Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren Özçelik Geri Dönüşüm firmasının sahibidir. Süleyman Özçelik Evli ve 2 Çocuk babasıdır.