NASIL BİR BELEDİYE BAŞKANI OLACAĞIM   ?

 

Aday Adayı olduğum Milliyetçi Hareket Partisi yetkili organı Aday olmamı uygun görürse, siz değerli Avanos halkı da teveccüh gösterir görev emri verseniz Yüce ALLAH cc izniyle İLKELİ, ADİL, ADALETLİ, ŞEFKATLİ,MÜTEVAZİ, HİZMET İÇİN OTORİTELİ bir  Belediye Başkanı olma azmindeyim.                                                                                                                                                  

       *Mazlumun, Mağdurun, Milliyetçinin, Ülkücünün, Halkçının, Ulusalcının, Atatürkçünün, Kemalistin,(Din rantcılarının değil) Dindarların, Muhafazakarların, Liberallerin, İDEALİST

düşüncelerin yanında olacağım.

      *Hainin,Rantcınn,ilke ve ideallerini Parayla satanın, Hırsızın, Huysuzun, Arsızın, Düzenbazların ve her devrin adamları olanların kesinlikle ve kesinlikle karşısında olacağım.

     *Sizlerin teveccühüyle seçilecek olan tüm Belediye Meclis üyeleri ile uyum içerisinde çalışacağım.((Görevden kaçmayan maksadı memleket meselesi olan uyum azminde olanlarla) Güzelin en güzelini hayata geçirmede,doğruda buluşma ve birleşme adına her fikir ve düşün- ceye değer vererek, saygılı olarak, mümkün olursa eğer tüm hizmetlerde partili partisiz tüm seçilmişlerin katkılarıyla hizmet vermeden yana olacağım.

    *Yasların ve şartların izin verdiği çerçevede eşit ve aynı yetkilerle donanımlı biri kendi partili seçilmiş üyemden diğeri de muhalif partili seçilmiş üyeden olmak üzere iki tane ikinci başkanla çalışacağım.

   *Hizmet şartlarının müsaade ettiği çerçevede mutlaka Halk günlerimiz olacak.

   *Belediye Başkanlık kapısı misafir  ve özel görüşmeler haricinde kapanmamakla birlikte partili, partisiz,yerli yabancı,büyük,küçük herkese açık olacaktır.

   *Cuma günleri Pazar yerinde Halkımızın ve esnaflarımızın istek ve düşünceleri alınarak çevre beldelerimizin çok eskiden olduğu gibi pazarımızda üretimlerini değerlendirmelerine imkan ve şartlar oluşturulacak. Bunun için Esnaf ve Sanatkarlar odasıyla koordineli olunacak.

   *Belediyeye personel alımında olsun yaptırılacak iş ve hizmet ihalelerinde şeffah, yasa ölçüleri çerçevesinde halkımızın kalıtımları sağlanarak halkımızla iç içe olunacak.

   *Avanos ve Avanoslu ile çalışma prensibinde tüm insanlarımıza eşit mesafede adil ve adaletli olaağım.

   *Avanos Belediyesi kuruluşunda bu güne kadar hiç MHP li Başkan tarafından yönetilmedi. Şimdiye kadar görev emri alan tüm başkanlardan bir kısım insanlar memnun kalırken büyük bir kısımda memnun kalmamıştır. 2009 Yılında yapılan Mahalli seçimlerinde MHP az bir farkla kazanamamıştır. Şimdi Avanos ve Avanosluya hizmet düşüncesinde çok geniş kapsam ve donanımlı Milliyetçi,Ülkücü,vatan perver, Halka hizmetin Hakka hizmet olduğu bilinci ve şurunda el ele, gönül gönüle, sizler teveccüh gösterirseni bizler göreve hazır ve nazırız.

 

 

 

SÖZ KONUSU VATANSA GERİSİ TEFERRUAT

Beni takip etmeye devam edin.

 

 

 

                                                     Milliyetçi Hareket Partisi

                                               Aday Adayı

                                                Ali İhsan SEZER