AK Parti Nevşehir Milletvekili aday adayı Ulutaş DİRLİK seçim çalışmalarına start verdi.

Milletvekili aday adaylığı resmi başvurusunu yapan Ultaş Dirlik Nevşehirli İş Adamlarıyla bir araya gelerek istişarelerde bulundu.

Nerede Dirlik orada Birlik diye sözlerine başlayan AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Ultaş Dirlik, Bu kadim şehrin Tabanını kucaklayacak , iş dünyasının sesi kulağı gözü olacak ,esnaf ve halk adamı Ticareti sanayiyi yatırımı bilecek tuttuğunu koparacak bir t
emsilcimize olan ihtiyacımız nedeniyle, şahsıma gelen yoğun istek , talep ve destekleri göz önünde bulundurarak Siyasete soyundum dedi.

Adaylığım Tüm Sanayici ve yatırımcılarımızın esnaf ve tacirlerimizin ticaret erbabı
 iş adamlarımızın önünü açacağını ve onlara yeni bir ufuk ve yol haritası ve sorunların çözümüne ilişkin bir çare ve ilaç olacağını düşünüyorum.
Zira bir şehrin ilerlemesi büyümesi ve gelişmesinin perde arkasındaki en büyük etken o şehrin yatırımcıları ve iş adamlarıdır. Bunu hiçbir kimse gözardı edemez. Ben bu yola, BİZ diyerek, değerli büyüklerimizin destekleri ve halkımızın dualarını alarak çıktım. Ve Milletvekili Aday adayı olmadan önce bu şehrin sorunlarını bilen bir kişi olarak şehrimizin yıllardır büyük özlemini duyduğu birlik ve beraberliğini tesis edebilmek ve sessiz çoğunluğun sesi olmak için bende varım dedim. Bu şehrin yetiştirdiği evlatları olarak ben sen o taşın altına elini koymaz ve bu sorumluluk bilinciyle siyaset arenasına çıkmazsa o zaman bu şehirden 
Ankara da bizleri temsil edecek siyasetçide çıkmaz dolayısıyla eğerki tecrübe birikim ve donanımlı olupta memleketine hizmet için Bende varım demiyorsa o şahsın olanıda eleştirmeyede hakkı yoktur.Zaten zor siyaset adamı yetiştiriyoruz var olanıda kolay harcamak yanlış olur dedi.

Nevşehir Siyasetinde yer alacaklar içinde mutlaka Ticareti esnaflığı bilecek insanlara ihtiyaç var diyen Dirlik, Bürokrasiyi bilmek, Hukuğu kanunu bilmek ne kadar önemliyse tuttuğunu kopartacak meziyette Ticaretle yoğrulmuş velhasıl esnaf ruhu taşıyan halkla haşır neşir olan başarılarıyla kendini ispatlamış siyasilerede bir o kadar ihtiyaç var dedi.

Dirlik 1 Kasım Erken Seçimleri Türkiye ve Nevşehir Geleceği için büyük önem arz ediyor. İş Adamlarımız sanayicimiz yatırımcımız bu 7 Haziran sonrası geçen sürede Siyasi Belirsizlik ve istikrasızlık sebebiyle Ekonomide ciddi kan kaybetti. Ticaretin, Tarımın , Turizmin ve Sanayinin kısaca Ekonominin canlanması istikrarın yakalanması için güçlü bir iktidara dolayısıyla 2023 ü 2071'i kendisine Hedef gösteren AK Parti'ye ihtiyacı olduğu gerçeğinden yola çıkarak 1 Kasım Erken seçimlerinin halkımızın göstereceği Milli İradeyle sandıktan Tek bir İktidar partisi çıkartmasını diliyorum. Bu vesile ile FİB Haber Merkezine teşekkür ediyor Tüm aday adayı arkadaşlarımıza başarılar diliyorum.Rabbim hepimiz için hayırlısını versin dedi.