NEVŞEHİR(MHA) Saadet Partisi Genel idare kurulu üyesi Haşim Özçelik ve İl Başkanı Ali Doğan Simit ile birlikte Partili yöneticilerin yer aldığı heyet Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ekiz’i makamında ziyaret etti.

Nevşehir’de Parti olarak Sivil toplum kuruluşlarına ve basın yayın kuruluşlarına yönelik birkaç günlük ziyaret programı çerçevesinde yapılan ziyarette konuşan SP Genel İdare Kurulu Üyesi Özçelik, Milli görüş Partilerinin Türkiye’de önemli ve iyi işlere imza attığını belirtti.

Özçelik, “Cenabı Allah insana akıl vermiş. Bunun da bir bedeli var. Rabbim bize Cüzi irade vermiş ve bizi sınava koymuş. İyiden, güzelden yana irademizi koyarsak hem Allah’ın rızasını kazanırız, hem de toplumun muhabbetini kazanırız. Biz milli görüş partileri olarak hep bu düşünce ile çalışmalarımızı yaptık. Bugüne kadar yaptığımız çalışmaların hala altına imzamızı atarız. Çok şükür biz bu millete güzel şeyler yaptık. Ağır sanayi yaptık, önce ahlak ve maneviyat diyerek yola çıktık. İnanan şoför ile inanmayan şoför bir olur mu?. Bir neşteri ele alın katilin eline geçerse can alır, cerrahın elinde can verir” dedi.

Nevşehir Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ekiz ziyaretlerinden dolayı Saadet Partisi heyetine teşekkür ederken, yaklaşan genel seçimlerde Saadet Partisine başarılar temennisinde bulundu.