Nevşehirli vatandaşlar, İnsanların hastanelerde rehin kaldığı, başörtüsünden dolayı okullara gidemediği, SGK kuyruklarını ve karneli dönemleri unutmadıklarını söylüyor. Eski günlerin AK Günlerle artık geride kaldığını belirten vatandaşlar, karanlık günlere bir daha asla dönmek istemediklerini ifade etti.

Seçimlere sayılı günler kalırken FİB Haber Merkezi halkın nabzını tutmaya devam ediyor. Emekliden esnafa toplumun her kesiminde 'Cumhur İttifakı'nın güven verdiği, muhalefet partilerinin işbirliğinin vatandaşlara samimi gelmediği görüşü hakim. Son 16 yılda temelleri atılan yeni Türkiye'de her şeyin çok farklı olduğunu belirten Nevşehirli vatandaşlar, eski günlerin geride kaldığını söylüyor. 'Cumhur İttifakı'nın desteklenmesi gerektiğini belirten Nevşehirliler, Türkiye'nin eski karanlık günlerine dönmek istemediklerini söylüyor.
 

Vatandaş ne diyor:

Sırf Başörtülü olduğu için, eğitimine devam edemeyen bir hanım vatandaşımız; Özgürlüklerimizi kısıtlayan bir dönemden huzur içinde çalıştığımız bir döneme geldik. Eski karanlık günlere dönmek istemiyoruz, hiç kimsenin de o karanlık günlere dönmeye niyeti yok zaten bunu görüyoruz. 24 Haziran bunun için bir milat olacak. Kararımız tabiki "Erdoğan ve Devam" olacak...

Eski Türkiye'ye TAMAM, Erdoğan ile AK Parti'ye DEVAM ...

Bizim yolumuz Cumhur İttifakı" ifadelerini kullanan bir başka vatandaşımızda eski günlere dönmek istemediğini vurguladı. Akaryakıtın bile karneyle alındığı günleri uutmadığını söyleyen vatandaşımız, "Ben Kemal Kılıçdaroğlu'nun SGK Genel Müdürlüğü dönemi de çok iyi biliyorum. Recep Tayyip Erdoğan gelmeseydi halimiz haraptı iyi gidişi engellemek için istikrara taş koyan dış güçler çoğaldı. Devletimiz ve hükümetimizden çok şükür memnunuz. Eğer bu 24 Haziran'ı da kazasız belasız atlatırsak önümüzde hiç bir yabancı devlet duramaz" dedi.

Nevşehirliler "Eski Türkiye'yi İstemiyoruz ..." diyor

AK Parti Nevşehir Milletvekili ve 27. Dönem Adayı Mustafa Açıkgöz," Yıkacağız, kapayacağız, bozacağız diyerek daha şimdiden niyetlerini apaçık ortaya koyan, Eski Türkiye zihniyetinin savunucuları Bugüne kadar sandıkta yaşadıkları her hezimet sonrası kendilerini değil, millet iradesini suçladılar. Bazen millet iradesini aşağıladılar. Milletle "bidon kafalı", "göbeğini kaşıyan adam" "hiç dağdaki çobanla benim oyum bir olurmu" diyerek hakaret ettiler. Bazen de seçimleri gayrı meşru göstermek için çırpındılar. Ama ne yapsalar boş Allah'ın izni Yüce Milletimizin duaları  destek ve teveccühleri ile 24 Haziran'da Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı Başkan yapacağız. Nevşehir'de 3 -0 ile Reisimizi yalnız bırakmayacağız" dedi.

Açıkgöz: "Eski Türkiye’de darbeci anlayış;  -Merhum Başbakanımız, Demokrasi Şehidimiz Adnan Menderes’i şehit etmelerinin ardından kefen parası istedi.
-Akaryakıtı karneyle dağıttı.

-Türkiye’yi sefalete, yokluğa, yoksulluğa mahkum etti.

Evet, kim ne derse desin 24 Haziran'da Türkiye'nin bekasına, küresel siyasette hangi ligde yer alacağına ilişkin hayati bir karar vereceğiz. 24 Haziran'da neye karar vereceğiz?
Güçlü Türkiye için 
Vakit Türkiye Vakti

Güçlü Meclis, Güçlü Hükümet, Güçlü Türkiye Millet Karar Verecek Güven ve İstikrar Devam Edecek... Vakit Nevsehir Vakti

Esnafımızın, vatandaşımızın söylediği tek cümle var; 'Yaparsa, AK Parti yapar'.

İşte Türkiye'nin eski karanlık günlerinden bir kesit!
Yıl 1978. Türkiye'de yokluk had safhada. Akaryakıt yok, elektrik yok, kömür yok. Zamlar can yakıyor. İnsanlar benzin için saatlerce kuyrukta bekliyor. Halk bu durumdan bezmiş durumda. Dönemin CHP'li Bakanı ise bu sorunlarla ilgili; önlerindeki dönemde enerji bunalımının Türkiye için daha da ağır boyutlara ulaşmasının kaçınılmaz gözüktüğünü söylüyor. İşte Türkiye'nin o eski karanlık günlerinden bir kesit...