Nevşehir FİB Haber Merkezimize konuşan Ak parti Nevşehir Gençlik Kolları Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar şunları söyledi. Hamd olsun ki gittiğimiz gezdiğimiz kapısını çaldığımız her yerde Vatandaşlarımız AK Parti'ye duydukları büyük güven ve memnuniyet bizleride oldukça mutlu ediyor.Halkımız artık herşeyin farkında ,Bu Milleti kimse yalanla samimiyetsizlikle kandıramaz.Eski Türkiye çoktan geride kaldı artık.Büyük Güçlü ve Yeni Türkiye için biz AK parti kadroları kadar halkımızda sabırsız bekliyor. 

AK Parti'yle Nevşehir'de 3’te 3 Hedef 2023 
Nevşehir gerçekten tam bir kavşak noktasında, Şehrimize  AK parti olarak bir çok hizmeti şimdiye kadar iktidarlarımızda verdik. Sağlık alanında eğitim alanında bir çok yeniliklerin altına imza attık. Bundan da Nevşehir ve Nevşehirli de nasiplerini aldı.

Yaşça büyüklerimiz çok iyi bilir üçlü koaliasyon dönemlerinde yaşanan krizleri,sıkıntıları..Biz o dönemleri Ak parti döneminde aştık. Şimdi ülkede istikrar ve huzur var bir çok Avrupa ülkesinden daha iyi konumdayız. IMF ‘ye olan borç bitti şimdi biz onlara borç verdik. Şu anda HDP ‘yi öne çıkartıp Ak parti nin oylarını düşürmeye çalışıyorlar. Ama hedeflerine ulaşamayacaklar Ak parti yine Türkiye’de oylarını arttırarak tek başına iktidara gelecek. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın hemde büyük bir oy çoğunluğu ile gelerek tek başına anayasayı değiştirecek gücü sahip olacak. O zaman Türkiye’nin önü daha da açılacak. Başkanlık sistemine geçisin önü açılacak Nevşehir de yatırımlardan gerekli payı alacak bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Şimdi Nevşehir'imize hızlı tren, yatırım planına alındı. Artık Kapadokya ya ister havadan, ister Hızlı Trenle raylardan, ister karadan sağlıklı bakımlı otobanlarla çok rahat ulaşabilirsiniz.

Ak parti Türkiye’nin sigortası bir parti. Bizim hedefimiz tek başına iktidar. Nevşehir içinde yine 3’te 3 yapmak hedefimiz de var. Bunu başaracağız da. Buna talibiz.  Biz Ak parti olarak kimsesizlerin kimsesi olduk. Olmaya da devam edeceğiz. “ dedi.

Yanar açıklamasında, 7 Haziran Genel seçimlerinin çok önemli olduğunu belirterek Ak parti Tüm Türkiye’ye 12 yılda çok şeyler kazandırdı. Kazandırmaya da devam edecek. AK Parti ile çok şey değişti. Ondan önce üçlü koaliasyon ve kriz dönemleri vardı. Ak parti ile şu an herkes huzurlu ve mutlu Nevşehir'den de Allah'ın izniyle 3 milletvekilini yine alacağız. Dedi.

 Ak parti Nevşehir Gençlik Kolları Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar, son olarak 7 Haziran Genel Seçimlerinin Ülkemiz Milletimiz ve Nevşehir'imiz için hayırlar getirmesini diliyorum. dedi.