AK Parti Nevşehir İl Gençlik Kolları öncülüğünde Nevşehir kent merkezi Atatürk Bulvarı üzerindeki Gülbahçe önünde kurulan stantda "Benim Cumhurbaşkanım Recep Tayyip Erdoğan'a" sloganıyla imza kampanyası başlattı.

Cumhurbaşkanlığına aday gösterilen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın yürüteceği seçim kampanyasına ilimiz Nevşehir gençlik kollarından da destekler gelmeye başladı. Bu kapsamda AK Parti Nevşehir İl Gençlik Kolları Başkanı Av.Mustafa Rauf Yanar öncülüğünde oluşan bir heyet "Demokrasi Sokağı" adlı minübüsle kurdukları standda  "Benim Cumhurbaşkanım Recep Tayyip Erdoğan'a" sloganıyla imza kampanyası başlattı.

Nevşehir Hür İradesiyle Sandığa Gider...!

AK Parti Nevşehir İl Gençlik Kolları Başkanı Av.Mustafa Rauf Yanar konu hakkında FİB Haber merkezimize yapmış olduğu açıklamasında; Tüm Nevşehir halkımızı Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde, adayımız Recep Tayyip Erdoğan'a destek olmaya davet ediyoruz dedi.

Yanar: Nevşehir, bu ithal, bu memleketine yabancı monşer adaya destek vermeyecek. Nevşehir İstiklal Marşı ile Çanakkale şiirini birbirinden ayıramayan, bu adaya inşallah aldanmayacak" dedi.

AK Parti Nevşehir İl Gençlik Kolları Başkanı Av.Mustafa Rauf Yanar;Değerli Nevşehir’li hemşehrilerim,Genç kardeşlerim bu güne kadar liderimize eşsiz desteğiniz için,Ak Parti Nevşehir Gençlik KollarıTeşkilatı olarak müteşekkiriz. Sizleri bir kez daha,ülkemizin ve coğrafyamızın istikrar ve huzuru için önemli olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde, adayımız Recep Tayyip Erdoğan’a destek olmaya davet ediyoruz.

Başkanlık sistemine geçişin önemli bir eşiği olarak kabul edilen Cumhurbaşkanının millet tarafından seçilmesinin engellenmesi,ne pahasına olursa olsun gerçekleştirilmeliydi bir kısım vatana ihanet içinde olanlar için. Ama tüm entrikalara rağmen milletin ve liderinin çelik gibi güçlü iradesi sayesinde ülkemiz, adım adım Cumhurbaşkanının halk tarafından seçileceği yolda emin adımlarla yürümeye devam etmektedir.
Bu kapsamda 
Sandık Eğitim Toplantımız başladı. Nevşehir 10 Ağustos'ta sandığına sahip çıkacak....dedi. Bu arada AK Parti Genel Merkezinden gelen Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan Logolu stickerlarda Nevşehirli vatandaşlaraımıza dağıtıyoruz.Nevşehir halkımızın göstermiş olduğu büyük ilgi alaka ve desteklerden dolayı teşekkür ediyorum dedi.