Yaptığı faaliyetlerle taraflı tarafsız tüm Nevşehir halkının büyük teveccühünü kazanan AK Parti Nevşehir Gençlik kolları bu seçimlerde de düzenlediği tüm etkinlik faaliyet ve çalışmalarla göz doldurdu.

Tüm seçimlerde olduğu gibi bu seçimlerdede meydanları boş bırakmayan AK Gençlik halkımızla el ele yürek yüreğe oldu.

Konu hakkında açıklamalarda bulunan AK Parti Nevşehir Gençlik Kolları Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar, Yarın sandıklara gideceğiz ve oylarımızla ülkemiz milletimiz adına kararımızı milli irademizi yansıtacağız. Bugüne kadar yaptığımız tüm etkinlik ve çalışmalarımızda Halkımıza 2023 ve 2071 Yeni Türkiye'si yolunda partimiz ve davamızın projelerini anlatmaya çalıştık, Milli ve manevi duygularla yetişmiş, tüm değerlerine sahip çıkan Eğitimli kültürlü ecdat yadigarı örnek Bir nesil Gençlik adına ülkesine milletine ailesine yararlı bireyler ve gençler adına bir çok etkinlik ve faaliyetlerimizle örnek çalışmalara imza attığımızı düşünüyorum diyen Başkan Yanar, Bu seçimin kişiler ve partilerin seçimi olmadığını hak ve batılın seçimi olduğunu vurguladı.

Bu seçimle birlikte Yeni Türkiye'de ikinci yarıya başlanacağını söyleyen M.Rauf Yanar, bu seçimde attıgımız her gol ülkemizi şampiyonluga büyük Türkiye idealinin gerçekleşeceği dünyada söz sahibi olan bir ülke haline gelip Dünya'yı geçmişte Osmanlı döneminde olduğu gibi Türkiye olarak yöneteceklerini dile getirdi.

Başkan Yanar, Davamızı ve AK Hizmetlerimizi halkımıza en güzel şekilde anlattığımızı düşünüyorum.

7 Haziran Genel seçim sürecine ilişkin olarakta AK Gençlik olarak sokak sokak köy köy mahalle mahalle adım adım gezerek halkımızla buluşarak kapı kapı dolaşıp çalmadık kapı girmedik ev işyeri bırakmadık onlara bu Genel Seçimlerin önemini anlattık.

Broşür Gazete ve bizzat yüzyüze görüşerek 2002 öncesi Eski Türkiye'yi hatırlatarak Kooalisyon dönemini ve o dönemde yaşanan büyük sıkıntıları ve yaşanılan zulümleri paylaştık.

Nevşehirli vatandaşlarımıza Yeni Türkiye Yolunda AK Hizmetleri ve icraatlarını önümüzdeki döneme ait projeleri anlattık.

Başkan Yanar:
 "Artık şimdi Söz Milletin... Yaptıklarımızla yapacaklarımızla yeni Türkiye yolunda Anayasa Değişikliği, Çözüm Süreci, Başkanlık sistemi ve Ekonomide İstikararın sürmesi yeni ufuklara açılmak için Tüm halkımızı ve tüm gençlerimizin yarın vatandaşlık görev ve sorumluluğunda sandıklara gidip oy vermeye davet ediyorum dedi.

Huzur güven İstikrar için 3'te 3 Hedef 2023 
Son olarak bugüne kadar davamız ve partimiz adına büyük vefa örneği sergileyerek özveride bulunan tüm AK Gençlik kadrolarındaki arkadaşlarımıza sonsuz teşekkür ediyorum.
Yarım saatlik bir organizasyonla dün düzenlediğimiz İlk oyum ilk heyecan Yürüyüşü bir kez daha göstermiştirki Halkımız artık kararını çoktan vermiş . Hepsine tüm katılımcılarada sonsuz teşekkürlerimi gönderiyorum.
İnşallah oylarımızı dahada artırarak Allahın izniyle Meclise yine 3 Milletvekili göndereceğiz...
Rabbimden 7 Haziran Genel seçimlerinin ülkemiz milletimiz ve partimiz için hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.