AK Parti Nevşehir İl Gençlik Kollarınca düzenlenen "Gençlik Geleceğine Sahip Çıkıyor" buluşmasına katılan AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve İstanbul Milletvekili Abdurrahim Boynukalın , sokağa, meydana sahip olamayan gençliğin, sandığa ve davasına da sahip olamayacağını söyledi.

Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen ‘Gençlik Geleceği sahip çıkıyor´ proğramına Yeni Şafak Gazetesi Yazarlarından ,  Ak Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İstanbul Milletvekili Abdurrahim Boynukalın ile birlikte , AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz , Murat Göktürk ,Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver ,  AK Parti Nevşehir İl Başkanı M.Ali Tanrıver , Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz , Gençlik Kolları Başkanı Av. M. Rauf Yanar ,İlçe Gençlik Kolları Başkanları, AK Partili Belediye Başkanları , AK Parti teşkilatıyla çok sayıda Nevşehirli gençler katıldı. 

AK Parti Gençlik Kolları il Başkanlığı tarafından 1 Kasım seçimleri öncesi ‘Gençlik Geleceği sahip çıkıyor’ programı kapsamında AK Parti İstanbul Milletvekili Gençlik Kolları Genel Başkanı Abdurrahim Boynukalın Nevşehir Kapadokya Kültür Merkezinde gençlerle bir araya geldi. Boynukalın burada yaptığı konuşmada, “Gençlik teşkilatları olarak Reisin çırakları hocanın öğrencileriyiz” dedi.

AK GENÇLİKTEN 3- 0 SÖZÜ

1 Kasım seçimleri öncesi gece gündüz demeden çalışmalar yapan Ak Parti Gençlik Kolları Nevşehir İl Başkanlığı seçim öncesi  ‘Gençlik Geleceği sahip çıkıyor’ adı altında salon mitingi düzenledi. Ak Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Abdurrahim Boynukalın’ın da katıldığı toplantıda yoğun ilgi olurken gençler sloganları ile Nevşehir’de 3 vekili meclise göndereceklerinin sözünü verdiler.

SAHADA OLAN GENÇLERİZ

Nevşehir’de her zamana alanlarda olduklarını söyleyen Ak Parti Nevşehir Gençlik Kolları il Başkanı Mustafa Rauf Yanar yaptığı konuşmada, “Ak Parti Gençlik Kolları sahada olarak sokaklarda meydanlarda şiddet göstermeden dik duruşumuzu göstermek zorundayız. Amacımız hak ile batıl arasında haktan yana, mazlumdan yana, adaletten yana, Müslümandan yana olduğumuzu göstermek için buradayız. 2002 den bu yana Ak Parti cennet mekan rahmetli Abdülhamit Hanın, rahmetli Menderesin, rahmetli Özal’ın, merhum Erbakan hocamızın hayal ettiği bir kısmını gerçekleştirdiğini bir kısmını gerçekleştiremediği veya yaptırmadıkları hizmetleri gerçekleştiren bir partiyiz. Ak Parti yalnızca bir siyasi parti değildir. Ak Parti bir dava partisidir. Ak Gençlik ise bu dava şuuru ile Türkiye’nin geleceğini ve gelecekteki ufkunu oluşturabilecek kararlılıkta, değerde ve bu değeri artırabilecek şekilde davaya sahip çıkma şeklidir.” Şeklinde konuştu

GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYORSUNUZ

2023’e gençlik ile ulaşılacağını belirten AK Parti Nevşehir İl Başkanı M.Ali Tanrıver ise , “Ak Parti 2002’de kuruldu ve Ak Parti sizlerle ve sizlerin vermiş olduğu destekle büyüdü. Ak Parti girmiş olduğu tüm seçimlerde sizlerin vermiş olduğu destekle birinci parti seçildi ve iddialı oldu. 7 Haziran seçimlerinde birinci parti olduğumuz halde tek başımıza iktidar olamadık. 1 Kasım’da siz değerli kardeşlerimizin heyecanı ve gece gündüz çalışması ile üç milletvekili çıkaracağız inşallah. Ak Parti siz gençler ve gençlerin geleceği için kuruldu. İnanıyorum ki bu gençlik 2023 hedefinde genel merkezle beraber çalışacağına inanıyoruz. Bu davaya sahip çıkan 2023 hedefi için ak gençliğe teşekkür ediyorum” dedi.

AK PARTİMİZ HER ZAMAN GENÇLİĞE ÖNEM VERDİ

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ise yaptığı konuşmada, “Gece gündüz demeden hiçbir karşılık beklemeden çalışan gençlerimiz her zaman bizler arkasındayız hepsi bizlere yakışır işler yapıyorlar gençlerin enerjisi 3-0 müjdeliyor gençler her zaman çalışmalar içindeyiz. Yiğit adam Tayyip Erdoğan ile ülke büyük mesafeler aldı.  7 Haziran’da tek başımıza iktidar olamadık inşallah 1 Kasım’da 18 vekil açığını Nevşehir'imizden 1 vekilde biz ekleyerek can suyu olacağız gençlik her zaman destek veriyor AK parti milletin partisi. Partimiz her zaman gençliğe önem verdi. Vermeye de devam edeceğiz” dedi.

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve 25. Dönem İstanbul AK Parti Milletvekili Abdurrahim Boynukalın, Nevşehir’de AK Gençlerle buluşmasında 1 Kasım 2015 Pazar günü yapılacak olan 26. Dönem Milletvekilliği Genel seçimleri öncesinde önemli açıklamalarda bulundu.

TARİHE NOT DÜŞÜYORUZ

Sloganlar eşliğinde konuşması sık sık kesilen ve Nevşehir’de olmaktan mutlu olduğun söyleyen Gençlik Kolları Genel Başkanı Abdurrahim  Boynukalın yaptığı konuşmada, “ Biz konuşmalarımızın tamamen milletvekili çalışmalarında gençlik buluşması değildir  tarihe not düşüyoruz.  Tarih biz yaşarken yazılıyor. Bizim gençlik kollarımızın siyasette birçok yerde gördüğümüz üçüncü yolcu o taraftan değil bitaraftan değil bizim fişimiz çekeriz bunlarla uğraşmayacağız biz tarafız biz taraf derken her yerde söylüyoruz biz Hz İbrahim Nemrut ardasındaki kavgada Hz İbrahim’den yana olduğumuzu göstermek için burulardayız.” Dedi.

ALLAH RIZASI İÇİN ÇALIŞIYORSUNUZ

Gençlik Kollarının Allah rızası için çalıştığını belirten Boynukalın, “Bayrak asmak birbirimizi övmek siyaseten bir yerde bulunmak için değil Allah rızası için burulardayız.  Seçim bitecek biz koşturmaya devam edeceğiz.  Nevşehir’de 3-0 yapacağız genel merkeze gelen anketler MHP’nin düşüşünü gösteriyor.  Ben bütün bölgeleri geziyorum. MHP tabanında bir sıkıntı olduğu görünüyor. Gençliğin unutmaması gereken bir şey var bu heyecanı sokaklara göstermeliyiz sokağa sahip olmayan gençlik olmaz. Bunu yanlış anlayan medyalar var. Ufacık çocuğuma aileme yapmadıkları kalmadı.” İfadelerini kulandı.


"Sokağa, meydana sahip olamayan gençlik, sandığa da davasına da sahip olamaz" 


"AK Parti gençliği durmayacak. Meydana çıkacağız, şiddet göstermeden aynı şekilde sizin dokunulmazlığınıza dokunmaya devam edeceğiz"

Bu buluşmaların hepsinde tarihe bir not düştüklerini belirten Boynukalın, kendilerinin taraf olduğunu ifade etti. Basın özgürlüğü diye ölüm tehditleri, hakaretler ve küfürüler ortaya atıldığını ileri süren Boynukalın, şöyle konuştu:

"DHKP-C Mehmet Selim Kiraz'ı masum, Müslüman bir savcı olduğu için öldürür, 'biz de seni seviyoruz' deriz. Yüzde 52 ile Mısır'ın başına geçmiş 'Mursi idamla yargılanıyor' diyerek, Türkiye 'de yüzde 52 ile Cumhurbaşkanı seçilen Erdoğan'a ölüm tehdidi yaparız. Annesine, eşine, çocuklarına, damadına, kızına, herkese küfrederiz ama kimse bize dokunamaz. Niye? Bizde basın özgürlüğü var.

AK Parti teşkilatı o dokunulmazlığı artık kaldırmıştır. Bundan sonrada o dokunulmazlığı kaldırmaya devam edeceğiz. Şiddet göstermeden, asla onların yaptığı gibi bizi ötelemeden."

Boynukalın, kendilerinin bayrak asmak, salonları doldurmak, övmek, siyaseten bir yerlerde olmak için buralarda olmadıklarına işaret ederek, Allah rızasını kazanmak için burada olduklarını söyledi.

Ülkede MHP 'nin güçlü olduğu bütün illerin tamamında milliyetçi oyların çözülme içerisinde olduğunun görüldüğünü ileri süren Boynukalın, "Her şeye 'hayır' diyen, baştan sonra 'hayır' siyaseti söyleyen, 'hayır da hayır vardır' diyen o meseleyi de yanlış anlayan bir adam siyaset yapmaya çalışıyor, o yanlış anladığı siyaset üzerinden de bütün tabanını kaybediyor" ifadesini kullandı.

Boynukalın, heyecanlarını sokağa, meydana taşımaları gerektiğini aktararak, sözlerini şöyle tamamladı:

"Ben bunu söylediğimde bir kısım medya çıkıp, 'AK Parti Gençlik Kolları Başkanı, milleti meydanlara, sokağa, şiddete çağırıyor' gibi bir şey kullanıyor. Sokağa, meydana sahip olamayan gençlik, sandığa da davasına da sahip olamaz. 2 aydan beri sabah akşam, gece gündüz Hürriyet Gazetesi önündü yaptığımız eylem konuşuluyor.

5 aylık çocuğuma, eşime, anneme, rahmetli babama etmedikleri küfür kalmadı. Yaptığımız tek şey gazete önünde eylem yapmaktı. Oraya gitmemizin bir sebebi vardı. Cumhurbaşkanımız hakkında 400 milletvekiliyle ilgili bir yalan atıldı. Zaten var olan bir eylem varmış, teşkilatlarımıza haber verdik ve bizim organize etmemize bile gerek kalmadı."

Programın sonunda AK Parti Nevşehir Gençlik Kolları Başkanı Av. M.rauf Yanar Gençlik Kolları Genel Başkanı Boynukalın'a Hitit testisi hediye etti.

Toplantıdan sonra Kapadokya Kültür merkezi Vip salonda ilçe baskanlari ve yürütme kurulu üyeleri ile basına kapalı özel toplantı yaptı.