Nevşehir AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Dolaşmaz, 24 Haziran seçimlerinde ilk defa oy kullanacak gençleri evlerinde ziyaret ederek hediyeler dağıttı.

Nevşehir AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Dolaşmaz: "Sayın Cumhurbaşkanımızın her zaman inandığı,güvendiği ilk defa oy kullanacak olan kardeşlerimizi  Mkyk Üyemiz Özge ERBAŞ başkanımız ile evlerinde ziyaret ederek Cumhurbaşkanımızın selamını ileterek hediyelerini takdim ettik" dedi.

Ak Parti Nevşehir İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Dolaşmaz, "24 Haziran Cumhurbaşkanı ve Milletvekili seçimlerinde ilk defa oy kullacak gençlerimize yönelik yapmış olduğumuz bu çalışmada çok yoğun ilgi ile karşılaştıklararını söyledi. Gençlerimizin bu kampanyaya gösterdiği ilgi bizi son derece mutlu etti. Diğer başka partilerinin çalışmalarında gözlerimiz Ak Partiyi çok aradı diyen genç kardeşlerimize "Buradayız" demek varlığımızı göstermek ve hediyelerimizi ulaştırmış olmaktan dolayı mutlu olduğunu söyleyen Dolaşmaz Nevşehir genelinde Ak Parti Gençlik kolları olarak sahada görev alan genç kardeşimizle ilk defa oy kullacak genç kardeşimize ulaşmayı hedefliyoruz" dedi.

Dolaşmaz, seçilme yaşının 18’e indirilmesi noktasında ise şunları söyledi; “ Güçlü Türkiye yolunda Sizlerden ilk oyunuzu istiyoruz. İlk oy ilk aşk gibidir. İlk oyunuz da, son oyunuz da Ak Parti’ye ve Recep Tayyip Erdoğan'a olsun. İlk aşkınız da, son aşkınız da Ak Parti olsun. Vakit Gençlik Vakti Vakit Şimdi Güçlü Türkiye Vakti“ dedi.