AK Parti Nevşehir Gençlik Kolları, Nevşehir’de ilk kez sandığa gidecek 4 bin 521 genç seçmene tek tek ulaşıyor.

AK Gençlik, Genel Merkezi Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından geliştirilen ‘Haydi Gel Bizimle Ol ‘ve ‘ İlk Oyum İlk Heyecan’  projesi çerçevesinde  7 Haziran 2015 Pazar günü gerçekleştirilecek 25. Dönem Milletvekilliği seçiminde ilk kez sandık başına gidecek 18 bin civarındaki genci tespit ederek  görüşmeler yapıyor. 

Nevşehir AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Rauf Yanar başkanlığındaki AK Gençlik üyeleri, seçimde ilk kez oy kullanacak genç seçmenlere kapı kapı dolaşarak ulaşmaya çalışıyor.

Her gün gerçekleştirilen ziyaretlerde, programlanan mahallelere ulaşan AK Gençlik üyeleri, gruplar halinde mahallelere dağılarak gençlere ulaşıyor ve Eski Türkiye Gazetelerini dağıtarak, gençleri bilgilendiriyorlar.  

Kimi zaman bir günde 2 mahallenin tamamında ilk kez oy kullanacak gençlerle tanışarak onlara AK Parti’nin yatırımlarına ilişkin bilgiler aktaran AK Gençlik üyeleri, bundan sonraki ülke ve Nevşehir’i ilgilendiren projelere ilişkin olarak da bilgiler aktarıyorlar.

Nevşehir AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Rauf Yanar yaptığı açıklamada, SKM programları kapsamında düzenlenen ve 7 Haziran’a kadar programlarını belirleyen gençlik kolları yöneticilerinin yoğun bir çalışma temposu içerisinde çalışmalar yürüttüklerini belirtti.

AK Parti’nin tüm Milletvekili adayları, belediye başkanları, il ve ilçe yöneticileri ile birlikte sahada çalışmalar yaptıklarını anlatan Yanar, , hedeflerin 7 Haziran’a kadar ilk kez oy kullanacak gençlerin tamamına ulaşmak olduğunu vurguladı. 

Tüm yönetim kurulunun her akşam sahada olduğunun ve artık seçime kadar durmadan seçmenlere ulaşacaklarının bilgisini veren Nevşehir AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Rauf Yanar, “ SKM programları dahilinde yapılan kapı ziyaretlerinde vatandaşlardan ve genç seçmenlerden olumlu tepki aldıklarını belirtti. Başkan Yanar, “Halkımız zaten kararını vermiş. Biz genç kardeşlerimizi milli iradelerine sahip çıkmaları için sandığa, gönlünde yer edinmek için de AK Parti’ye davet ediyoruz” diye konuştu.