Türkiye’de tüm illerde eş zamanlı olarak “Kampüse Hoşgeldin” standı açıldı. AK Parti Nevşehir Gençlik Kolları tarafından organize edilen "Kampüse Hoşgeldin" projesi kapsamında Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Yerleşkesinde açılan stantta yeni kayıt yaptıran öğrencilere ÜNİAK temsilcileri, üniversite , Nevşehir ve Kapadokya bölgesi hakkında bilgi veriyor. Öte yandan ÜNİAK’ın yıl boyunca yaptığı etkinlikler, programlar ve organizasyonlar hakkında da bilgi veriyorlar.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinde AK Parti Nevşehir İl Gençlik Kolları Başkanlığının düzenlediği Kampüse Hoşgeldin Standı üniversite öğrencilerinden yoğun ilgi görüyor.

Stant hakkında açıklama yapan AK Parti Nevşehir İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Dolaşmaz; “Zorlu sınav maratonu sonunda üniversitemizi kazanarak Nevşehir'imizea gelen, bu büyük ailenin mensubu olan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Üniversitemize gelen kardeşlerimize her konuda destek ve yardımı sağlayacağımızın teminatını vererek, şimdiden yeni eğitim ve öğretim yılının Nevşehir'imize ve ülkemize hayırlara vesile olmasını diliyorum.” dedi.

AK Parti Gençlik Kolları ÜniAk birim Başkanı İ. Umut Barındırır'da; "Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesini kazanan genç kardeşlerimiz üniversitemize ve şehrimize hoş geldiniz. Üniversitemizde kurulan Kampüse Hoşgeldin standımızı ziyaret ederek genç kardeşlerimiz ile tanışma imkanı bulduk." dedi.

 Ziyaretçilere çeşitli promosyonlar ile içerisinde burs/yurt rehberi olan; üniversite hayatlarına dair yol gösterici tavsiyelerin olduğu kitapçıklar hediye edildi. "Kampüse Hoşgeldin" Standlarımız 1 Hafta Boyunca Üniversite Girişinde hizmet verecek.