Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde düzenlenen gençlik kolları, ‘Büyük Türkiye'nin Güçlü Gençliği’ başlıklı gelişim ve istişare kampına, AK Parti Nevşehir İl Gençlik Kolları Başkanı M.Rauf Yanar ,İlçe Gençlik Kolları Başkanları ve gençlik kolları üyesi gençler katıldı.

Büyük Türkiye’nin Güçlü Gençliği Ak Parti Gençlik Kolları Gelişim Kızılcahamam Kampı AK Parti Nevşehirİl Gençlik Kolları Başkanı M.Rauf Yanar'ın sunumu ve Genel Merkez Gençlik kolları Başkanı Melih Ecertaş katılımı ile başladı. Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Burak Yıldız'ın katılımı ile devam eden toplantımız daha sonra, Kişisel Gelişim ve Sosyal İletişim Uzmanı, Yazar, Eğitimci Fatih Akbaba, Başbakan Yardımcısı Sayın Taner Yıldız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Sayın Bilal Erdoğan ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Melih Gökçek'in Konuşmalarıyla son buldu.

Gelişim Kampı sonunda Ak Parti Gençlik Kolları Nevşehir İl Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar, ​Konuşmaları, Sunum ve Seminerleriyle AK Gençliğe destekleri için, Başbakan Yardımcısı Sayın Taner Yıldız'a, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Melih Gökçek'e, Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Melih ECERTAŞ'a ve Ankara Büyük Şehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'e ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Sayın Bilal Erdoğan'a teşekkür Nevşehir'den getirdikleri Kapadokya hatırası hediyelerini takdim etti.


Üç gün süren eğitim kampında bilgilendirme ve eğitimlerin verildiğini anlatan AK Parti Nevşehir İl Gençlik Kolları Başkanı M.Rauf Yanar, şu değerlendirmede bulundu:

"AK Parti Nevşehir İl Gençlik Kolları Olarak Genel Merkez Gençlik Kolları Genel Başkanlığı tarafından (Büyük Türkiye'nin Güçlü Gençliği) gelişim kampları adı altında Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde Eğitim Ve İstişare kampına katılım sağladık. Kampımız toplamda 3 gün sürdü. Toplantı ve semierlere katılan gençliğimiz bu derslerden de oldukça verimli bir şekilde ayrıldı. Gayet verimli bir eğitimi tamamlamış oldu. Oldukça yoğun bir ekiple kampa katılım sağladığımız eğitim ve istişare kamplarımız genel merkez gençlik kolları tarafından farklı tarihlerde farklı illerde devam edecek. AK gençlik gücüne güç katmaya devam edecektir. 2023 Hedefimize emin adımlarla bilgili bir gençlikle ilerliyoruz. Ben bu vesile ile bu kampı düzenleyen başta AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkan'ımız Sayın Melih Ecertaş'a ve bütün MKYK üyelerimize teşekkür ediyor; Nevşehir'imizi kampta gururla temsil eden genç kardeşlerimizi sevgiyle kucaklıyorum." dedi.


Melih Gökçek, Ak Parti Gençlik Kolları kampına katıldı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Kızılcahamam da, Belediye Başkanı Muhittin Güney ile birlikte Çam Otel’de düzenlenen Büyük Türkiye’nin Güçlü Gençliği Ak Parti Gençlik Kolları Gelişim Kampı’na katıldı.

Kampta konuşma yapan Melih Gökçek, konuşmasında darbe süresi, sonrasında yaşananlar ve siyasi hayatına değindi. Daha sonra gelişim kampından ayrılan Gökçek, kampa katılan Cumhurbaşkanımızın oğlu Bilal Erdoğan ile görüşerek Kızılcahamam'dan ayrıldı.