AK Parti Nevşehir İl Gençlik Kolları Başkanı Av. Mustafa Rauf YANAR ve yönetimi 2015 Genel Seçimleri öncesinde geçtiğimiz 30 mart yerel seçimleri ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde olduğu gibi hummalı bir çalışma ile gece gündüz demeden girilmedik gezilmedik kapı bırakmadan genç seçmenlerle buluşuyorken taraflı tarafsız her kesimin takdirini topluyor.

AK Parti Nevşehir İl Gençlik Kolları Başkanı Av. Mustafa Rauf YANAR,FİB Haber Merkezimize vermiş olduğu demecinde, Gençlik teşkilatımızla seçim meydanlarında hemen hemen her yerdeyiz.

Gerek milletvekili adaylarımızla yapılan gezilerde gerekse genç seçmenlerimizle yaptığımız ev sohbetlerinde, gündüzleri genç esnaf kardeşlerimizle hasbihal edip onların duygu ve düşüncelerini dinleme fırsatı buluyoruz.

Görüyoruz ki; genç seçmenlerimizin hamdolsun partimize ve davamıza teveccühü bir hayli fazla. Girilmedik dükkan, cafe ve ev bırakmıyoruz. BİR HİKAYEMİZ OLSUN sloganıyla kapı kapı ev ev dükkan dükkan gençlik gezileri ve buluşmaları düzenliyoruz.

Ayrıca sağlam bir teşkilatlanma oluşturduğumuz üniversitemizdeki ÜNİAK ekibimizle Milletvekili adaylarımızı buluşturup gençliğe dair sorunları dinliyor ve istişarelerde bulunuyoruz. Gençlik kolları teşkilatımızda bulunan bayan kardeşlerim, genç bayan seçmenlerimizi ziyaret etmekte,bizler artık kendini sadece sosyal hesaplar üzerinden kendini ifade eden gençlik değil, sürekli sahalarda olan dava şuuru ile yetişen imanlı bir gençlik olma yolunda gayretlerimizi sergiliyoruz.

Yanar ; Yeni Türkiye söylemiyle birlikte yeni bir gençlik yapılanmasının içerisindeyiz ve gençlik kollarımız bilinçli ve vizyon sahibi gençler ile dolup taşıyor ve biz artık hamdolsun ki bir akedemiye dönüşüyor ve Nevşehiri yönetecek gençler yetiştiriyoruz. İşte BİR HİKAYEMİZ OLSUN sloganıyla düzenlenen gençlik buluşmalarımız ile parti tabanındaki gençlere bir ivme kazandırıyoruz.

Ak Parti ailesi olarak gerek ana kademe, gerekse gençlik ve kadın kollarımız milletvekili adaylarımız ile yoğun bir tempo altında 7 haziran 2015 genel seçimlerine hazırlanıyoruz.

Gayretli çalışmalarından ötürü gençlik teşkilatıma ve bu özverili çalışmada hemen hemen gittiğimizde her yerde bizlerin yanında olan genç seçmen kardeşlerime, bir güler yüzü eksik etmedikleri için ve bu göstermiş oldukları yoğun ilgiden dolayı özellikle şükranlarımı sunuyorum. Dedi.

Bizler de taraflı tarafsız her kesimin ilgi ve takdirini toplayan göstermiş olduğu mütevazi duruşu ve sıcak kanlılığı ile beğeni kazanan Ak Parti İl gençlik kolları Başkanı ve yönetimine başarılar diliyoruz.