AK Parti Gençlik Kolları Tanıtım ve Medya Komisyonu  geleneksel toplantısını bugün AK Parti Nevsehir Gençlik Kolları Tanıtım ve Medya Başkanı Emrah ERGÜN Başkanlığında gerçekleştirildi.
Toplantıda konuşan
AK Parti Nevsehir Gençlik Kolları Tanıtım ve Medya Başkanı Emrah ERGÜN şunları ifade etti;

Demokratikleşen ve her geçen gün daha fazla şeffaflaşan dünyada Medya artık dördüncü kuvvet haline gelirken, kitlelerin bilgilendirmesi adına da çok önemli bir görev ifa etmektedir.

Bu anlamda diğer tüm unsurların olduğu kadar Siyasi Partiler içinde medya hayati bir konumdadır. Seçmenlerin bilgilendirilmesinden, pozitif manada yönlendirilmelerine kadar geniş bir spektrumda da görev ifa etmektedir. 

Tanıtım ve Medya Başkanlığı  olarak medyanın öneminin farkındalığı ile çalışmalarımızı dizayn ederken değişim ve dönüşüme de çok hızlı bir şekilde adapte olmaya çalışmaktayız.

Siyasi faaliyetlerin tanıtımından, imaj ve algı yönetimine kadar birçok alanda faaliyetlerimize devam etmekte; basılı kitapçıklardan, facebook-twitter hesaplarına, Türkçe ve İngilizce web sayfalarından video ve animasyonlara kadar uzanan konvansiyonel ve yeni tüm iletişim araçlarını kullanarak partimize hizmet verdiklerini ifade ederek sözlerini tamamladı.