Nevşehir'de 44 yıldır öğretmenlik yapan Şeref Üstüner'i evinde sürpriz bir ziyaretle Öğretmenler Günü'nü kutlayan AK Parti Nevşehir İl Gençlik Kolları Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar  "Bugün, bizleri yetiştiren öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü kutlamak , onlarla beraber olmak , hatırlarını sorup dualarını almak istedik. Ülkemizi yönetecek nesilleri yetiştiren, çocuklarımızı, gençlerimizi yarınlara hazırlamak için gecesini gündüzünü feda eden cefakar öğretmenlerimize ne yapsak azdır.Bugün vesilesi ile tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü en içten dileklerimizle kutluyoruz" dedi.

AK Parti Nevşehir İl Gençlik Kolları Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar günün anısına Şeref Üstüner'e plaket takdim etti.

Ziyaretten oldukça duygulanan ve duyduğu memnuniyeti dile getiren Şeref Üstüner ise "Bu anlamlı günde bizi ziyaret eden değerli gençlerimize teşekkür ediyoruz, bu davranışları ile hem tüm öğretmenlerimizin hem bizim güzel bir gün geçirmemize vesile oldular" dedi.

24 Kasım Öğretmenler Günü Dolayısı ile açıklamada bulunan Ak Parti Nevşehir İl Gençlik Kollar Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar; Her bir öğretmenimiz bizim için özeldir,insanı en ideal şekilde eğitmek suretiyle, geleceğin Türkiye’sini, dahası geleceğin dünyasını inşa etmek gibi son derece kutsal bir vazifeyi icra ediyorlar .Türkiye’mizin bugün dünyanın güçlü ve saygın devletlerinden biri haline gelmesindeki en önemli paylardan biri, hiç şüphesiz, fedakâr, cefakâr öğretmenlerimize aittir. Edirne’den Kars’a kadar yurdumuzun en ücra köşelerinde, her iklimde, her coğrafyada, en zor şartlarda dahi görevlerini özveriyle idame ettiren öğretmenlerimiz, her türlü övgüye ve takdire layıktır ve her öğretmen, çocuklarımız için, geleceğimiz için bir umut ışığıdır .Bu bakımdan öğretmenlik mesleğine yeni başlayan her arkadaşımızı, eğitim seferberliğimiz, ülkemiz, milletimiz adına çok büyük bir kazanım olarak görüyoruz.Ben bu vesileyle, bütün öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyor, başarılarının devamını diliyorum. Türk eğitimine yıllarını vermiş emekli öğretmenlerimize de sağlık, huzur ve esenlikler temenni ediyorum. Hayatını kaybeden bütün eğitim camiası çalışanlarına ve öğretmenlerimize de Allah'tan rahmet diliyorum.”dedi.