AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından Üniversite gençliği Milletvekili Adayları Ebubekir Gizligider ve Mustafa Açıkgöz ile bir araya geldi.

AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından Üniversite AK Gençliği AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Rauf Yanar, Milletvekili Adayları Mustafa Açıkgöz ve Ebubekir Gizligider ile bir araya geldi.AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayları Açıkgöz ve Gizligider burada Nevşehiriçin yapılan hizmetler, Türkiye’de yapılan hizmetler konusunda bilgiler verirken yeni dönem de yapılacak olan hizmetler konusunda bilgiler verdiler. Üniversiteli gençlerin merak ettikleri soruları da yanıtlayan Milletvekili Adayları Açıkgöz ve Gizligider daha sonra ise hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, Gençlik Kolları Başkanı Rauf Yanar, Milletvekili Adayları Mustafa Açıkgöz ve Ebubekir Gizligider ile birlikte günün anısında hatıra fotoğrafı çektiren üniversite gençliğinin 3-0 mesajı vermesi ise dikkatlerden kaçmadı.
AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver ise gençlik kararını vermiş bizlere söyleyecek söz bırakmadılar. Gençlerimizin dediği gibi 7 Haziran seçimlerinde de 3-0 olacak dedi.