AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Ahmet Dolaşmaz ve yönetim kurulu üyeleri partinin kuruluşundan bu yana gençlik kollarında görev yapmış olan isimleri ziyaret ederek gönüllerini alıyor.

AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Ahmet Dolaşmaz yaptığı açıklamasında; "AK Parti Nevşehir İl Gençlik kolları teşkilatı olarak ahde vefa ziyaretlerimize devam ediyoruz. Bu kapsamda önceki dönem Yönetim kurulu üyemiz Hüsammettin Ellialti, yine önceki dönem Gençlik Kolları Başkanları Gökhan Devrim Açık, Emre Cantemur, Yasin Güneş'i iş yerlerinde ziyaret ederek partimize ve davamıza hizmetleri için kendilerine ayrı ayrı teşekkürlerimizi ilettik. Biz birlikte güçlü ve bir o kadarda birbirine bağlı Büyük Bir Aileyiz" dedi.

AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Ahmet Dolaşmaz; “AK Parti sevdadır, AK Parti Vefadır.AK Partimizin kurulduğu günden bu güne kadar teşkilatlanmalarda yer alan gönül dostlarından, gönüllülere kadar her kademesine gösterdiği vefanın altından, her seçimden zaferle çıkan bir başarı öyküsü vardır. Partimizin en önemli unsuru olan gençlik teşkilatlarımızda da vefa ilk temel siyasi etik kuralı olarak öğretilmesi gereken bir kavramdır. Türkiye yakın siyaseti, davasına, ülkesine vefasızlıklarla ihanet eden onlarca insanı yazdı. Gençliğimiz bu vefa erdemine ulaşırsa, davasına sadık olur ülkesinde aşık olur milletine sevdalı olur. Geçmişte bu kutlu yürüyüşümüzde bizlere önderlik yapan, bizlere abilik ablalık yapan, mahalle başkanlarımıza, ilçe başkanlarımıza, yönetim kurullarına, il başkanlarıma, gönüllülük esasıyla gece gündüz demeden davasına vefa gösteren tüm dava arkadaşlarıma selamlarımı iletiyorum. Hizmetleri için hepinize teşekkür ediyorum. Allah içerisnde bulunduğumuz bu aziz mübarek 3 aylarda AK Davamızı her daim vefakar ve cefakar gönül erleriyle yol yürümesini nasip etsin.” dedi.