31 Mart seçimleri için çalışmalarını sürdüren AK Parti’de Nevşehir İl Gençlik Kolları Teşkilatı da, gençlerle buluşmaya, ilk kez oy kullanacak gençlere sürprizler yapmaya devam ediyor. 
 

AK Gençler, şehrin farklı semtlerinde yaşayan 18 - 20 yaş aralığındaki gençlere doğum günlerinde evlerinde sürpriz ziyaretler yaparak çeşitli hediyeler veriyor...

Konu ile ilgili açıklama yapan AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Dolaşmaz “Nevşehir'de genç kardeşlerimizi bu mutlu günlerinde yalnız bırakmak istemedik. Devam eden bu uygulamayı sadece seçim döneminde değil artık hemen hemen her yıl yapacağız. Bu hafta itibariyle 30 genç kardeşimizin doğum gününü kutlayarak kendilerinden destek istedik. Doğum günü vesilesiyle kapısını çaldığımız her genç kardeşimiz ve aileleri bizlere büyük teveccüh gösterdi. Bu gösterilen teveccühten ötürü tüm genç kardeşlerimize ve aziz Nevşehirli hemşerilerimize teşekkür ederiz. Biliyorsunuz yapmış olduğumuz çalışmalarda bizlere her zaman yön veren genç bir İl başkanımız var. Sağolsun Ak Parti İl Başkanımız, ağabeyimiz Mustafa Rauf Yanar’ın büyük destek ve manevi gücüyle bu çalışmaları yapıyoruz.” dedi.