AK Parti Genel Merkezi tarafından yürütülen, “81 İl’de 81 AK Orman Projesi” kapsamında Nevşehir’de de AK Kadınlar Ormanının açılışı yapıldı.  'Bir Ağaç Bin Nefes, Bir Kadın Bir Umut' sloganıyla hayata geçirilen projede bin fidan toprakla buluşturuldu.

AK Parti İl Başkanı Kazım Sunar, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri; Ahmet Erdal Feralan, Murat Göktürk, Ebubekir  Gizligider ,Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Kayseri Orman Bölge Müdür Yardımcısı Uğur Efe, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ayşe Hamleci,  belediye başkanları, İl ve ilçe yönetimleri  ve çok sayıda kadının katıldığı ağaçlandırma çalışması şenlik havasında geçti.

Gülşehir ilçesine bağlı Yeniyaylacık köyünde kurulu bulunan  Yeniyaylacık Köyü Tarımsal Kalkınma Kooperatifi tarafından gözleme ve ayran ikramı  yapıldı. Davul eşliğinde halay çekilerek bir şenlik havasındaki etkinliğin açılışında konuşan AK Parti Nevşehir İl başkanı Kazım Sunar, AK Parti Genel Merkezi tarafından yürütülen 81 il’ de 81 AK Kadınlar Ormanı oluşturulmasına yönelik çalışmalarda bu yıl sonuna kadar , AK Parti’ye üye  7 bin kadın adına 7 bin fidanın toprakla buluşturulmasının planlandığını belirtti.

Etkinlikte daha sonra AK Parti İl Başkanı Kazım Sunar, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri; Ahmet Erdal Feralan, Murat Göktürk ,Ebubekir Gizligider,Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Kayseri Orman Bölge Müdür Yardımcısı Uğur Efe, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ayşe Hamleci,  belediye başkanları  çam fidanlarını toprakla buluşturdular.