AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Nihal Kutlar, 7 Haziranda yapılacak Milletvekilliği Genel Seçimlerine yönelik  sürdürülen çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Kutlar yaptığı açıklamada, seçim öncesinde Nevşehir merkezde ev ziyaretleri ve ev toplantılarını tamamladıklarını belirterek; “ Seçim için son dönemde  her gün bir ilçemize giderek, seçim çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

“AK kadınlar olarak ülkemiz ve şehrimizin geleceği için gece gündüz demeden çalışıyoruz” diyen Kutlar; “ AK Parti Kadın teşkilatı olarak tüm ilçelerimizde mahalle mahalle, sokak sokak geziyoruz. İnşallah tüm seçimlerde olduğu gibi 7 Haziran’da da kadınlar olarak Nevşehir’e büyük bir ses getireceğiz. Biz kadınlar olarak ülkemizin kazanımlarının korunmasını istiyoruz. Türkiye’nin yeniden geçmiş dönemlerde olduğu gibi koalisyonla yönetilen, kaosun hakim olduğu bir ülke olmasını istemiyoruz. AK Parti’de Milletvekili adaylarımız ve bütün teşkilat mensuplarımız olarak yorulmadan, yılmadan, duruşumuzdan taviz vermeden çalışıyoruz” diye konuştu.

ESKİ TÜRKİYE’Yİ UNUTMUYOR, UNUTTURMUYORUZ

Geziler esnasında “Eski Türkiye” gazetelerini dağıttıklarını ve o zamanlara dönmemek için dur durak bilmeden çalıştıklarını ifade eden Kutlar; “AK Parti iktidarı öncesinde yaşanan sıkıntıları hepimiz biliyoruz. O zamanlara tekrar dönmemek adına yollardayız. Kadın teşkilatları olarak evimize sahip çıktığımız gibi vatanımıza da sahip çıkıyoruz. Yeni Türkiye’nin inşasında kadın kolları olarak girmedik ev, çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacağız. Nevşehir’in her köşesinde çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz. İnşallah 7 Haziran’da 3 güzel insanı Ankara’ya yollayacağız. 7 Haziran seçimlerinde asıl mesele yeni Türkiye’dir. Türkiye’nin daha demokratik, daha müreffeh bir ülke olmasıdır. Kadınların geleceğe güvenle baktığı Türkiye’nin kazanımlarının korunması meselesidir” dedi.