Nevşehir gündemin en önemli maddesi olan Nevşehir Ak Parti Belediye Başkan adayının kim olacağı sorusu mühtemelen yarın cevabını buluyor.Yarın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ında katılacağı mühteşem bir törenle Nevşehir Belediye Başkan adayının’da açıklanması bekleniyor.Peki İsim Kim Edinilen biliglere göre Mevcut belediye başkanı Hasan Ünver İstanbul’da yapılacak olan törene Aranarak Davet edildi.Başkan Ünver ve Kalabalık bir grubun yarın sabah uçağı ile İstanbul’a hareket edecekleri ve mühtemelende Nevşehir Ak Parti Belediye Başkan Aday’ında Hasan Ünver olduğu kesin olmamakla birlikte ifade ediliyor.

Öte yandan AK Parti Nevşehir Milletvekili Av.Ebubekir Gizligider Sosyal Paylaşım Sitesi Twitter hesabından bir paylaşımda bulunarak Nevşehir belediye başkanı adayımız perşembe saat 13.00'te İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Sn. Başbakanımız tarafından açıklanacaktır dedi.

AK Parti Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver'de Sosyal Paylaşım Sitesi Twitter hesabından şahsına gelen tebrikleri kabul ederek paylaşımlarda bulunmaya başladı.


-Ustalık döneminiz hayırlı olsun Nevşehir'imize başarılar dilerim başkanım... teşekkür ederim sağolun
-SAYIN BAŞKANIM ALLAH CC HAYIRLI MÜBAREK ETSİN NEVŞEHİRE YAKIŞAN OLDU HİZMETLERİNİZDE BAŞARILARINIZIN DEVAMINI  DİLERİM. teşekkür ederim sağolun
-tebrik ediyor basarılarınızın devamını diliyorum başkanım. teşekkür ederim sağolun..

Gelişmelere oldukça sizlerle paylaşacağız...Bizi izlemeye devam edin.