Ak Parti Nevşehir Kadın Kolları Başkanı Nihal Kutlar ve Yönetimi, Esentepe Mahallesinde Bulunan Üftade Kız Kur'an kursu Öğrencilerinin Düzenlemiş Olduğu Kermese Katıldılar.

Kutlar ve Yönetimi, Kermeste görev yapan bayanları tek tek gezerek, Kadınların el birliği ile yapmış oldukları kermes organizasyonun, çok anlamlı olduğunu, birlik ve beraberliğimizi pekiştirdiğini söyledi. Yapılan ürünlerden satın alan Kutlar, bayanlarla sohbet ettikten sonra emeği geçen herkese teşekkür etti.

AK Partili Kadınlar Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor...

7 Haziran Genel Seçim çalışmaları nedeniyle Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Nihal Kutlar ve partiye üye bayanlar seçim çalışmaları kapsamında Mahalle ziyaretlerini ara vermeden sürdürdü.

Mahalle sakinlerine parti broşürleri dağıtan partili kadınlar daha sonra AK Parti iktidarının icraatlarını anlattılar.
 
 Seçim çalışmalarına hızlı bir şekilde devam eden AK Parti Kadın Kolları ve ekibi ayrıca Mahalle temsilcisi nin de yardımıyla mağdur aileler ziyaret ederek yaşadıkları sıkıntıları dinlediler. 

 PARTİMİZİ BU ŞEKİLDE BAŞARIYA ULAŞTIRACAĞIZ

Kadın Kolları Başkanı Nihal Kutlar www.fibhaber.com a yapmış olduğu açıklamasında “Biz Ak Partili olarak en ücra yerlerde bulunan evlere gittik, bizi güzel karşıladılar, özellikle bayanlardan büyük destek alıyoruz, inşallah onların ve yine bayan olan ekip arkadaşlarımın sayesinde, Nevşehir’de yine partimizi başarıya ulaştıracağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın dedi.

AK Parti Nevşehir İl Kadın Kolları Başkanı Kutlar, AK Kadınların, AK Parti’nin kuruluşundan bugüne kadar yakaladığı bütün başarıların altında imzası olduğunu ifade etti. İl Kadın Kolları Başkanı Kutlar, konuşmasında şunları belirtti:” Kadın Kolları teşkilatımız Türkiye’de AK Parti’nin gözbebeğidir. Hiç şüphesiz, bu büyük eserin altında AK Partili kadınların imzası vardır. AK Partili kadınlar fedakardır, almadan verirler, kendilerini göstermek istemezler. Ama seçim zaferi olduğu gece herkes bilir ki; o zaferdeki en büyük emek kadınlarındır. Bütün kadınlara ve özellikle Nevşehirli kadınlara şükranlarımı sunuyorum. Bugüne kadar birlikte çalıştığım bütün kardeşlerimden şimdiden göstermiş oldukları özveriler için helallik diliyorum. 7 Haziran seçimlerine doğru gidiyoruz. Milletimiz şimdiye kadar olduğu gibi ferasetle, akılla her zaman vermesi gereken kararı verecek ve Yeni Türkiye’nin inşa süreci başlayacaktır.”dedi.

Karşılarında çelik iradeyle duracağız !

Kutlar sözlerine şöyle devam etti: “Yeni bir yolun başındayız. Önümüzde 7 Haziran seçimleri var. Türkiye’nin siyasi tarihindeki en önemli seçim. 13 yıl içerisinde kazanımlarımızın test edileceği bir varoluş seçimi. Bu tarihi seçimlere sadece bir ay kala Hedef 7 Haziran! Bu seçim, tam ve eksiksiz bir demokrasiye geçişin seçimidir. Bu seçim Gazze’den Bosna’ya, Açe’den Kahire’ye kadar bütün mazlumların umut ve dualarının seçimi olacaktır.

Türkiye’nin Siyasi Tarihindeki En Önemli Seçimi

Kutlar : “ Nevşehir AK Parti davasının sembol şehridir“

İlimiz Nevşehir,artık AK Parti davasının sembol şehridir. AK Parti ışığının doğduğu Nevşehir, bu siyasi hareketin Anadoludaki lokomotif gücüdür. Bu nedenle Nevşehir olmak; bir öncü olmaktır, bu büyük bir sorumluluktur. Bu bilinçle 7 Haziran da yapılacak olan tarihi seçimler öncesinde Nevşehir sadece iktidara gelmenin değil, iktidarda kalmanın da anahtar şehridir. Bu nedenle 3 kademe olarak her birimiz tek tek Kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın cesaretini, 18 Mayıs'ta Nevşehirimize teşrifleriyle bizleri bir kez daha onurlandıracak olan Genel Başkanımız ve Başbakanımızın gayretini kuşanmak zorundayız. İnşallah İstikrarın devamı için 7 Haziran’ da Yeni Türkiye’ye en güçlü selamı NEVŞEHİR olarak 3-0 'la biz vereceğiz.” dedi.