FİB Haber Merkezi olarak AK Parti Genel Merkez kaynaklı edindiğimiz bilgiye göre Nevşehir AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığına bugün atama gerçekleştirildiği bildirildi.

FİB Haber Merkezi olarak AK Parti Genel Merkez kaynaklı edindiğimiz bilgiye göre 1985 Doğumlu Nevşehir Barosu Avukatlarından Av. Mustafa Rauf Yanar 'ın uzun süredir boş kalan AK Parti Nevşehir Gençlik Kolları Başkanlığına getirildi.

AK Parti Nevşehir Merkez ilçe yönetiminde siyasi ve hukuk işleri başkanlığını yürüten 
Mustafa Rauf Yanardan boşalan bu göreve  Av. Murat Özkaya nın getirilmesi bekleniyor.

FİB Haber Merkezi olarak Gençlik Kolları Başkanı Yanar'a yeni görevinde başarılar diliyor tebrik ediyoruz.

AV. MUSTAFA RAUF YANAR KİMDİR ?

E-mail     : [email protected]

Eğitim Durumu     : Lisans                          Doğum Tarihi    : 07.05.1985

Medeni Durumu    : Evli                              Doğum Yeri      : Merkez/Nevşehir

 

Lise                          : Nevşehir Anadolu Lisesi

Lisans  2004-2009: Ankara Atılım Üniversitesi Hukuk Fakültesi

 

 

ÖZGEÇMİŞ                      :     

 
07.05.1985 yılında Nevşehir de doğdum. İlk ve orta öğrenimimi Nevşehir de yaptıktan sonra 2004 yılında Atılım Üniversitesi İngilizce Hukuk Fakültesi ni kazandım. 2009 yılında üniversite tahsilimi tamamlayıp, avukatlık stajıma başladım. Şuan Serbest Avukat olarak görev yapmaktayım. Evliyim. Siyasi olarak ise, 2011 yılından beri Adalet ve Kalkınma Parti’si Nevşehir Merkez İlçe Başkan Yardımcılığı ve Yürütme Kurulu’nda Siyasi ve Hukuk işleri Başkanlığı’nı yürütmekteyim. Aynı zamanda hukukçu kimliğim dolayısı ile Nevşehir Merkez İlçe Seçim Kurulu’nda Adalet ve Kalkınma Partisi Asil Üyesi olarak görev yapmaktayım. Bu kutlu davada bizlere yeni bir kapı açıldı, rabbim inşallah layıkıyla yapmayı nasip eylesin, hayırlara vesile olur inşallah..