AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı tarafından düzenlenen ve teşkilatlara çok önemli mesajların verildiği “İlçe Başkanları 2.Grup İstişare Toplantısı”na katılan, aralarında 8 İlçe Başkanı’nın da bulunduğu Nevşehir heyeti AK Parti Nevşehir Milletvekileri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe ile gazi Mecliste bir araya geldi. 

AK Parti Grup Toplantısı’na katılmak üzere TBMM’ye gelen AK Parti Merkez İl Başkanı Edip Avşar, Teşkilattan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Serhat Sonugelen ve Acıgöl, Avanos, Derinkuyu, Gülşehir, Hacıbektaş,Kozaklı ve Ürgüp ilçe başkanları, Nevşehir Milletvekilleri ile Meclis’te bir araya geldi.

AK Parti Ürgüp İlçe Başkanı Ali Özer: "Gazi Meclisimizde değerli Nevşehir Milletvekillerimiz Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe'yi ziyaret ederek istişarelerde bulunduk.Kendilerine ev sahipliği için teşekkür ediyorum" dedi.

Ziyarete ilişkin değerlendirmede bulunan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz'de “Her biri kendi ilçesinde vatandaşlarımızla bir araya gelerek onları dinleyen, ihtiyaçlarını giderme noktasında gayret sarfeden Değerli İlçe Başkanlarımızın özverili ve samimi çalışmaları sayesinde milletimizin gönlündeki yerimizin çok güçlü olduğuna inanıyoruz. Bize güvenen, inanan, bugününü ve geleceğini bizlere, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a ve yol arkadaşlarına emanet eden milletimize layık olabilmek için daha çok çalışma ilkesiyle hem Nevşehrimiz hem de ülkemiz için, sahip olduğumuz güçlü motivasyonla her gün yeni adımlar atıyoruz.” görüşünü paylaştı.