AK Parti Nevşehir Merkez İlçe Başkanlığı tarafından Merkez İlçe Danışma Meclisi Toplantısı düzenlendi.
Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen toplantıya, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Ebubekir Gizligider, İl Başkanı Mehmet ali Tanrıver, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver,Başkan Yardımcısı Atilla Seçen, İl Genel Meclisi Başkanı Süleyman Özgün, Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Rauf Yanar, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Nihal Kutlar, il genel ve belediye meclis üyeleri, il ve ilçe teşkilat üyeleriyle çok sayıda partili katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasını ardından AK Parti Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz açılış konuşmasını yaptı.

AK Parti Nevşehir Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz yaptığı konuşmasında, “7 Haziran ve 1 Kasım seçimleri olmak üzere iki tane üst üste seçim atlattık. 7 Hazirandan sonra bazı gruplar AK Parti’nin tek başına hükümeti kuramamasından mutlu olarak bir başarı elde etmiş edasında kendilerini yere göğe sığdıramadılar. Ama ülkemizin o kısa bir dönemde de olsa ne kaoslara girdiğini ne tür sıkıntılar yaşadığını hepimiz gördük. Bu nedenle Türkiye’nin yükselişini dostum diyen ülkelerde dahil olmak üzere hiç biri çekemiyor. Türkiye bir çok projeler yaparken bunlardan bazı ülkeler rahatsız oluyor. Türkiye kendi tankını füzesini yaparken bundan etrafımızdaki komşularımız mutlu olmuyor” dedi.

Daha sonra konuşan AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver ise, “2002’den bu yana son beş seçimdir her seçimde milletin teveccühünü kazanmış bir partiyiz. Bizde bu partinin bir parçası olmaktan bir yönetici olmaktan onur ve gurur duyuyoruz. Bunun temelinde şu var. Öncelikle milletine devletine hizmet aşkını kendine şiar edinmiş insanlar var. Allah korkusu olan gönlünde iman olan insanlar var. Kim ne derse desin sadece Allah rızası için bu millete hizmet için bir araya gelmiş olan insanların mutlaka Allah’ta yanında olur. Biz bu düşüncelerle 2002’den bu yana halkımızın verdiği destekle Türkiye’ye hakikaten çok büyük adımlar attırdık. İnsanımızın yaşam kalitesini yükseltmek refah kalitesini yükseltmek adına hem ekonomik anlamda hem siyasal anlamda hem hukuki anlamda pek çok alanda ve Türkiye’yi ileriye götürecek muasır medeniyetler ötesine taşıyacak bir ülke konumuna getirmek nasip oldu” dedi.

Daha osnra konuşan Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver ise konuşmasında Nevşehir'de yapılan yatırımları, yapılmakta olan ve önümüzdeki süreçte yapılacak olan yatırımları anlattı.

Son olarak kürsüye gelen  AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider de konuşmasında, İlimiz genelinde  yapılan ve yapılmakta olan yatırımların istikrar sayesinde gerçekleştirildiğini vurguladı.

Milletvekili Gizligider konuşmasında, “Nevşehir İl merkezinde önemli yatırımlarımız var.  Şu an Nevşehir'de büyük yatırımlar yapıyoruz dedi.