AK Parti Nevşehir Merkez İlçe Başkanlığı 6. Olağan Kongresi Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'nin de katılımıyla yapıldı.

Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen kongreye, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'nin yanı sıra AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, ilçe ve belde belediye başkanları, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları,il genel meclis üyeleri ile partililer katıldı. 


Kongrede konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki; "Bugün güzel şehrimiz Nevşehir’de, AK Parti Merkez İlçe 6. Olağan Kongresi’nde teşkilatımızla kucaklaştık. Adeta bir düğün, şenlik havasında gerçekleşen kongrelerimiz AK Parti’nin Türk siyasetine armağan ettiği kazanımlardan biri. Millete hizmet yolunda dava arkadaşlarımıza görevlerinde başarılar diliyorum" dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Murat Göktürk; "Merkez ilçe 6. Olağan kongremiz Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Mehmet ÖZHASEKİ, Milletvekillerimiz, Belediye Başkanlarımız, İlçe Başkanlarımız, AK Alınlı AK yürekli AK davaya gönül vermiş teşkilatlarımızın katılımlarıyla gerçekleşiyor... Hayırlara vesile olsun..." dedi.

Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz'de; "AK Parti Nevşehir Merkez İlçe 6. Olağan Kongremizde Merkez İlçe Başkanımız olarak seçilen Edip AVŞAR’a ve ilçe yönetimimize başarılar diliyorum." dedi.

Ak Parti 6. Olağan Merkez İlçe Kongresi sona erdi. Kongre sonucu Edip Avşar AK Parti Nevşehir Merkez ilçe başkanlığına seçildi.